Élet a passzív-agresszív férfival

Oldal tartalma:

Scott Wetzler - Élet a passzív-agresszív férfival

Letöltés Élet a passzív-agresszív férfival könyvet pdf, epub és mobi

Élet a passzív-agresszív férfival.pdf
Élet a passzív-agresszív férfival.epub
Élet a passzív-agresszív férfival.mobi

  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Szakkönyvek
  • 275 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155492792
  • Cikkszám: 1041374
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Élet a passzív-agresszív férfival

Töltse le az ingyenes PDF Élet a passzív-agresszív férfival fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Élet a passzív-agresszív férfival PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Élet a passzív-agresszív férfival (pdf, epub és mobi)

Élet a passzív-agresszív férfival leírása

Érzelmi hullámvasút – ez a lényege a passzív-agresszív férfiakkal kialakított kapcsolatoknak. A passzív agresszió személyiségzavar, egy olyan korszak termelte ki, amely már kevésbé fogadja el a férfiaktól a nyílt erőszakot. A passzív-agresszív férfi azonban továbbra is kontrollálni akarja a helyzetet a munkában és a családban. Saját erőtlenségét érzelmi függések kialakításával és hatalmi játszmákkal próbálja palástolni, félelem és harag által táplált indulatait pedig passzivitásba és elutasításba csomagolja.
Ez a viselkedésforma széles területen jelen van a magánélettől a politikáig, hatása romboló. A felszín alatt fortyogó érzelmi erőszak bénítólag hat minden családi és munkahelyi érintkezésre, legnagyobb áldozata azonban az ilyen viszonyban élő nő, a könyv ezért elsősorban őket szólítja meg.

A szerző számos esetleíráson keresztül mutatja be a passzív agresszió anatómiáját, kialakulásának lehetséges okait és működésének rafinált módozatait. A különféle életterületeken – párkapcsolat, család és munkahely – felmerülő problémákhoz saját praxisából merített megoldási mintákat is felvázol, ezért a könyv önsegítő kézikönyvként is használható.
Dr. Wetzler a következő problémák megoldásához ad tanácsokat:
Hogyan kerüljük el, hogy Áldozatként, Főnökként vagy Megmentőként viselkedjünk a passzív-agresszív férfi mellett.
Hogyan hozzuk napvilágra a félelmét és haragját?
Hogyan segítsünk a passzív-agresszív férfinak, hogy jobb szerető, férj és apa legyen?
Hogyan éljük túl passzív-agresszív játszmáit a munkahelyen?

A passzív-agresszív férfival együtt élni érzelmi hullámvasút lehet. De ezzel a könyvvel felfegyverkezve elkerülhetjük a döccenős földet érést.

„Minden nőnek el kellene olvasnia ez a passzív agresszív férfiról szóló elemzést.”
Alexandra Penney, a How To Make Love To a Man szerzője

„Megadja a szükséges eszközt az olvasónak a viselkedésminta azonosításához és a tanácsot is ahhoz, hogy hogyan reagáljon a férfi frusztráló húzásaira… Kötelező olvasmány mindenkinek, aki passzív-agresszív férfival él együtt, vagy ha már itt tartunk, ő maga az.”
Gregory M. Asnis, az Albert Einstein College pszichiátriaprofesszora

Leave a Reply