Elátkozott királynők

Oldal tartalma:

Cristina Morató - Elátkozott királynők

Letöltés Elátkozott királynők könyvet pdf, epub és mobi

Elátkozott királynők.pdf
Elátkozott királynők.epub
Elátkozott királynők.mobi

  • Holnap kiadó
  • Életrajz
  • 464 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633491706
  • Cikkszám: 1070898
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Elátkozott királynők

Töltse le az ingyenes PDF Elátkozott királynők fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Elátkozott királynők PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Elátkozott királynők (pdf, epub és mobi)

Elátkozott királynők leírása

A királynők életét általában romantikus tündérmeseként képzeljük magunk elé. Az őket övező pompa és a népüktől kapott szeretet azonban nem elég ahhoz, hogy feledtesse velük életük viszontagságait. Nem adhatták át magukat a szerelemnek, hiszen házasságuk államügy volt, és személyes tragédiáikon kívül egy birodalom terhe is nyomta vállukat.

Az Elátkozott királynők hat izgalmas, fény- és árnyoldalakkal teli sorsot mutat be. Sissi császárné küzdelme a depresszióval és az anorexiával, Krisztina svéd királynő megbotránkoztató viselkedése és szabadság utáni vágya, Marie Antoinette és Alekszandra Romanova tragédiája, Viktória királynő és Eugénia császárné nehéz időkben is méltósággal betöltött szerepe mind megmutatja az uralkodónők szorongásait, boldogtalanságát, magányát. Christina Morató a Rebellis dívák után ismét a távolról irigyelt életek színfalai mögé nyújt betekintést, ezúttal a történelem áldozatává váló, elátkozott királynők életéről rántja le a leplet.

Leave a Reply