Egymás szemében E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Egymás szemében E-KÖNYV

Letöltés Egymás szemében E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Egymás szemében E-KÖNYV.pdf
Egymás szemében E-KÖNYV.epub
Egymás szemében E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9786155303258
  • Cikkszám: 1037688
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Egymás szemében E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Egymás szemében E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egymás szemében E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egymás szemében E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Egymás szemében E-KÖNYV leírása

Szilvási Lajos, az elmúlt évtizedek hazai sikerszerzõjének szerelmi története valójában két napló. Két fiatal, Tamara és Attila párhuzamosan írt naplója. Önmagukról, a másikról, egymásról, az érzéseikrõl és a bizonytalan jövõrõl. Önkéntelenül, s ezért õszintén vallanak arról, milyenek is egymás szemében, és milyen a szemükben a világ.

Az Egymás szemében a szerzõ egyik legkedveltebb mûve, a két fiatal története mellett egyben egy sajátos korrajz is a hetvenes évekrõl. Szilvási Lajos könyveit eddig több mint 10 millió példányban adták ki Magyarországon és külföldön.

Leave a Reply