Egy tenyér, ha tapsol

Oldal tartalma:

Richard Flanagan - Egy tenyér, ha tapsol

Letöltés Egy tenyér, ha tapsol könyvet pdf, epub és mobi

Egy tenyér, ha tapsol.pdf
Egy tenyér, ha tapsol.epub
Egy tenyér, ha tapsol.mobi

  • Jelenkor Kiadó
  • Regény
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789636766474
  • Cikkszám: 1061038
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Egy tenyér, ha tapsol

Töltse le az ingyenes PDF Egy tenyér, ha tapsol fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egy tenyér, ha tapsol PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egy tenyér, ha tapsol (pdf, epub és mobi)

Egy tenyér, ha tapsol leírása

Tasmania egyik távoli felföldjén egy vízi erőmű építésénél dolgozik Bojan Buloh, aki azért hozta ide a családját előbb Szlovéniából, a II. világháború utáni nyomorból, majd a menekülttáborból, hogy új életet kezdjenek. Egy éjjel Bojan felesége eltűnik a hóviharban, és sosem tér vissza. Bojan egyedül gondoskodik a hároméves lányukról, Sonjáról, és itallal űzi el démonait. A lány kamaszkorában szintén elmegy otthonról, ám harmincöt évvel később visszatér Tasmaniába apjához, akit az európai háború és későbbi borzalmak emlékei kísértenek. Amikor a múlt árnyai egyre erőszakosabban nyomulnak be a jelenbe, Sonja és Bojan sivár élete örökre megváltozik.

Az Egy tenyér, ha tapsol a régi világ barbarizmusáról, az új haza könyörtelenségéről és azoknak a sorsáról szól, akik a reménytelenségben a szeretet erejével próbálják megváltani önmagukat.

Leave a Reply