Egy szelet torta Brooklynban

Oldal tartalma:

Julie Caplin - Egy szelet torta Brooklynban

Letöltés Egy szelet torta Brooklynban könyvet pdf, epub és mobi

Egy szelet torta Brooklynban.pdf
Egy szelet torta Brooklynban.epub
Egy szelet torta Brooklynban.mobi

  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Szórakoztató irodalom
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789634333647
  • Cikkszám: 1068424
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Egy szelet torta Brooklynban

Töltse le az ingyenes PDF Egy szelet torta Brooklynban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egy szelet torta Brooklynban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egy szelet torta Brooklynban (pdf, epub és mobi)

Egy szelet torta Brooklynban leírása

Irány Brooklyn legjobb péksége, ahol egy szelet torta mellett ábrándozva mindenki azonnal otthon érzi magát!

Sophie Bennings éppen túl van egy fájdalmas szakításon, amikor egy menő New York-i magazin felkéri, hogy legyen a lap gasztro rovatának szerkesztője. Sophie elszántan veti bele magát a munkába, és a szerelem az utolsó dolog, ami foglalkoztatja. Még akkor is így van ez, ha a rovatvezető Todd McLennan, akivel egy irodában dolgozik, jóképű és vonzó. 
Az Egy csésze kávé Koppenhágában című kötetből ismerős, józan Sophie-t nem könnyű elcsábítani, még akkor sem, ha kísértés akad bőven. Ott van például a lány brooklyni lakása alatt található pékség, telis-tele ínycsiklandó finomságokkal.
Ahogy azonban Sophie és Todd egyre jobban megismeri egymást, kiderül, hogy a finom ételek iránti rajongás nem az egyetlen közös szenvedélyük…

Julie Caplin imád utazni és jókat enni. Utazási során rengeteg ötletet és tapasztalatot gyűjt, amelyeket aztán örömmel sző bele lebilincselő romantikus regényeibe.

Leave a Reply