Egy nyár, amit sosem felejtesz E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Egy nyár, amit sosem felejtesz E-KÖNYV

Letöltés Egy nyár, amit sosem felejtesz E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Egy nyár, amit sosem felejtesz E-KÖNYV.pdf
Egy nyár, amit sosem felejtesz E-KÖNYV.epub
Egy nyár, amit sosem felejtesz E-KÖNYV.mobi

  • 368 oldal
  • eISBN: 9786155469541
  • Cikkszám: 1040044
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Egy nyár, amit sosem felejtesz E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Egy nyár, amit sosem felejtesz E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egy nyár, amit sosem felejtesz E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egy nyár, amit sosem felejtesz E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Egy nyár, amit sosem felejtesz E-KÖNYV leírása

Nina Elliot sosem gondolta volna, hogy ennyire bátor lesz. Elhagyja a férfit, aki nem érdemelte meg a szerelmét, és beolvas a főnökének, majd hangosan becsapja maga mögött az ajtót, és kilép a bizonytalanságba.
Maga sem sejti, hogy erre a régóta halogatott döntésre van szüksége ahhoz, hogy egyszer csak szembejöjjön vele a nagy lehetőség.

Egy váratlan találkozásnak köszönhetően visszatérhet korábbi munkahelyére, a festői Milton-birtokra, ahol az író családfőnek segíthet könyve előkészületi munkálataiban. Egy nyárra szól a megállapodás, addig lakik újra a családdal az egykori bébiszitter, és így a lány időt nyerhet, amíg kitalálja, hogyan tovább.

Dehogy számít rá, hogy a Milton fiúk, akik időközben felnőttek, csapni kezdik neki a szelet… Ráadásul közvetlenül egy nagy csalódás után nem is szeretne új kapcsolatba kezdeni. Csakhogy a forró nyár a romantika időszaka is, a lány pedig egyre jobban belejön a döntéshozatalba…

"Victoria Connelly harmadik magyar nyelvű regénye is egy meseszerű világba kalauzolja az olvasót. A Bárcsak itt lennél és a Szökevény színésznő szerzője ezúttal is tökéletes nyári történetet kínál, a görög vakáció és a skót táj után pedig szülőhazájába viszi el olvasóit, a tőle megszokott romantikus történetvezetéssel."Fejős Éva

Leave a Reply