Egy különc srác feljegyzései

Oldal tartalma:

Stephen Chbosky - Egy különc srác feljegyzései

Letöltés Egy különc srác feljegyzései könyvet pdf, epub és mobi

Egy különc srác feljegyzései.pdf
Egy különc srác feljegyzései.epub
Egy különc srác feljegyzései.mobi

 • Alexandra kiadó
 • Gyermek és ifjúsági
 • 240 oldal
 • Kötés: kartonált
 • ISBN: 9789633570333
 • Cikkszám: 1032169
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve:
 • A könyv alapján készült film adatlapja itt:

  Egy különc srác feljegyzései - A film a Mafab.hu-n

  A könyv részletei Egy különc srác feljegyzései

  Töltse le az ingyenes PDF Egy különc srác feljegyzései fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egy különc srác feljegyzései PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

  Könyv Összegzés Egy különc srác feljegyzései (pdf, epub és mobi)

  Egy különc srác feljegyzései leírása

  "Az élet, a szerelem és a barátság regénye"

  Az Egy különc srác feljegyzései című könyv elbeszélője egy tizenöt éves középiskolás srác, Charlie. Furcsának és magányosnak érzi magát, mintha a pálya széléről, kívülállóként figyelné a körülötte zajló eseményeket. Egy nap elhatározza, hogy leveleket ír egy ismeretlennek, aki akár a barátja is lehetne. Ezekből a levelekből aztán szép lassan – olykor mulatságosan, olykor meghatóan – egy cseppet sem átlagos tinédzsert ismerhetünk meg. Charlie kétségbeesett erőfeszítéssel próbálja élni a saját életét, miközben menekül is előle, és ez a kettősség különleges, járatlan utak bejárására kényszeríti: családi drámák sora, új barátok, az első randevú, szexualitás, drogok… Chbosky regénye a lélek legmélyebb rezdüléseit tükrözi, miközben felidézi az olvasóban a felnőtté válás nehéz, semmi mással össze nem hasonlítható éveit.

  A kötet megjelenése óta több mint 1 000 000 példányban kelt el és hatalmas vitákat gerjesztett, miközben a tinédzserek megkerülhetetlen kultuszregényévé vált világszerte. Ellentmondásos módon egyszerre tiltott könyv és kötelező olvasmány az amerikai középiskolákban. Ez a regény ugyanazt jelenti a 21. századi tinédzsereknek, mint amit a Zabhegyező jelentett a szüleik generációinak.

Leave a Reply