Egy évvel később

Oldal tartalma:

William R. Forstchen - Egy évvel később

Letöltés Egy évvel később könyvet pdf, epub és mobi

Egy évvel később.pdf
Egy évvel később.epub
Egy évvel később.mobi

A könyv részletei Egy évvel később

Töltse le az ingyenes PDF Egy évvel később fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egy évvel később PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egy évvel később (pdf, epub és mobi)

Egy évvel később leírása

William R. Forstchen ráijesztett a világra az Egy másodperccel később című regényével, a történet azonban nem ért végett, hamarosan következett a folytatás, az Egy évvel később.

Forstchen, aki eredeti hivatását tekintve történész, egyetemi professzor, szakterülete pedig a haditechnika, olyannyira hitelesen írta meg minden amerikai rémálmát, terrorakciót, az EMP nevű, elektronikus tömegpusztító fegyverrel, hogy annak már megjelenése előtt jóval híre ment az amerikai kongresszusban. Azt tartották, ez az a regény, amit mindenkinek el kellene olvasnia.

És most, az író visszatér, Black Mountainbe, a férfihoz, aki a várost újraépítette a pusztulásból, egy a korábbinál is izgalmasabb folytatással…

Leave a Reply