Egy éjszaka megtagadva E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Egy éjszaka megtagadva E-KÖNYV

Letöltés Egy éjszaka megtagadva E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Egy éjszaka megtagadva E-KÖNYV.pdf
Egy éjszaka megtagadva E-KÖNYV.epub
Egy éjszaka megtagadva E-KÖNYV.mobi

  • Festékek
  • 550 oldal
  • eISBN: 9786155617454
  • Cikkszám: 1053864
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Egy éjszaka megtagadva E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Egy éjszaka megtagadva E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egy éjszaka megtagadva E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egy éjszaka megtagadva E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Egy éjszaka megtagadva E-KÖNYV leírása

"Az ""Egy éjszaka trilógia"" 2. része.

EMÉSZTŐ SZENVEDÉLY, EROTIKA, IZGALOM

Az Egy éjszaka ígéretében fellobbant szenvedély tovább lobog Livy és atitokzatos Miller Hart között, és ha nem vigyáznak, tönkreteszi őket az elsöprőérzés és a megdöbbentő felfedezések sokasága.

Miller elképesztően gazdag,bűnösen jóképű, és a gyönyör olyan csúcsaira repíti Livyt, amit korábban el semtudott képzelni. A lány számára nincs visszaút. Elszántan próbál fénytcsempészni a férfi sötét világába. Az új életnek azonban meg kell fizetni azárát…

Miller tisztában van vele, hogy ahatalma áldozatokkal jár, de nem akarja, hogy Livy legyen az egyik. Semmit semszeretne jobban, mint a lányt, de először minden áron meg kell védenie… abűntől, az ellenségeitől, a saját dühkitöréseitől…

Míg egyre jobban elmerülnek akielégíthetetlen viszony mélységeiben, annál több megszállott és veszélyesember figyel fel rájuk, és annál többen próbálják őket elszakítaniegymástól. Livy olyasmiket tud meg aszerelméről, amik a lelke mélyéig felkavarják, Miller pedig kénytelenszembenézni a legszörnyűbb félelmével: ha meg akarja óvni Livy éltét, talán elkell veszítenie…"

Leave a Reply