Egy éjszaka ígérete E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Egy éjszaka ígérete E-KÖNYV

Letöltés Egy éjszaka ígérete E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Egy éjszaka ígérete E-KÖNYV.pdf
Egy éjszaka ígérete E-KÖNYV.epub
Egy éjszaka ígérete E-KÖNYV.mobi

  • 408 oldal
  • eISBN: 9786155617447
  • Cikkszám: 1050289
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Egy éjszaka ígérete E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Egy éjszaka ígérete E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egy éjszaka ígérete E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egy éjszaka ígérete E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Egy éjszaka ígérete E-KÖNYV leírása

Ha már olvasta E. L. Jamest, látta a Szürke ötven árnyalatát filmen, ha tetszett az „A férfi” sorozat…
Livynek azonnal feltűnik, amint besétál a kávézóba. Lélegzetelállítóan jóképű, olyan áthatóan kék tekintettel, hogy majdnem kiszolgálni is elfelejtik. És amikor kimegy az ajtón, Livy azt gondolja, hogy soha többet nem fogja látni. De aztán megtalálja a szalvétára írt üzenetet, melyen az aláírás: „M”.
A férfi csupán egyetlen éjszakát akar, hogy kényeztesse őt. Semmi érzelmet, semmi kötődést – semmi más, csak kéjt. Minden védőfal, amit Livy maga köré emelt magányos élete során, egyszeriben leomlással fenyeget ezzel a zavarbaejtő emberrel szemben. Célratörő, mégis jólnevelt. Úriember, mégis fensőbbséges. Szenvedélyes, mégis érzelemmentes. A vonzalom azonban oly erős, hogy Livy képtelen bármit is megtagadni tőle.. beleértve önmagát is.
M valami olyan, mélyen lappangó, függőségbe taszító vágyat ébreszt fel Livyben, melynek létezését a lány addig nem is sejtette, és melyet, félő, csak ő elégíthet ki. De a lány érzi, hogy a gyors autók, a drága öltönyök és fényűző lakás mögött egy sebzett személyiség rejtőzik.
Ahhoz, hogy testestül-lelkestül az övé legyen, Livynek fényt kell derítenie a sötét tikokra. Valóságos megszállottsággal merül el a férfi világában, próbálja legyőzni a védőpajzsait, pedig ez a megszállottság azzal fenyeget, hogy visszvonhatatlanul összetöri a szívét…

Leave a Reply