Egy boszorkány portréja

Oldal tartalma:

Stephanie Barron - Egy boszorkány portréja

Letöltés Egy boszorkány portréja könyvet pdf, epub és mobi

Egy boszorkány portréja.pdf
Egy boszorkány portréja.epub
Egy boszorkány portréja.mobi

  • I.P.C. Könyvek
  • Thriller
  • 352 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789636354824
  • Cikkszám: 1017130
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Egy boszorkány portréja

Töltse le az ingyenes PDF Egy boszorkány portréja fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egy boszorkány portréja PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egy boszorkány portréja (pdf, epub és mobi)

Egy boszorkány portréja leírása

1804 karácsonya táján Miss Austen, aki meglehetősen unalmasnak találja Bath városát, végre érdekes megbízást kap régi ismerősétől, Lord Harold Trowbridge-től. Az úriember arra kéri, hogy tájékozódjon unokahúga, Lady Desdemona esetleges szívügyei felől, a hölgy ugyanis megszökött és nagyanyja védőszárnyai alá menekült kérője, a kétes hírnévnek örvendő Lord Swithin elől.
A hölgy diszkrét szemmel tartása az özvegy hercegné házában megrendezett estélyen venné kezdetét, amikor azonban váratlan esemény kavarja fel a város nyugalmát: mialatt a társaság szórakozik, az egyik szobában holtan találják a helyi színtársulat vezetőjét. Lord Harold és Jane, akit segítségül hív a nyomozáshoz, egyetlen nyomon tud elindulni meg kell tudniuk, kinek a szemét ábrázolja az a titokzatos miniatúra, amelyet gyilkosa a leszúrt férfi mellkasára helyezett. Az idő pedig igencsak sürgeti őket: ha nem bukkannak a gyilkos nyomára, a lord ártatlanul gyanúba keveredett unokaöccsét vonják felelősségre a tettért.
Akik sajnálták, hogy Jane Austennak oly rövid élet adatott, vigaszt meríthetnek a tudatból, hogy kedvencük e lapokon tovább él.
Drood Review of Mystery

Leave a Reply