Égvilág 3. – Az új birodalom

Oldal tartalma:

Licia Troisi - Égvilág 3. - Az új birodalom

Letöltés Égvilág 3. – Az új birodalom könyvet pdf, epub és mobi

Égvilág 3. – Az új birodalom.pdf
Égvilág 3. – Az új birodalom.epub
Égvilág 3. – Az új birodalom.mobi

A könyv részletei Égvilág 3. – Az új birodalom

Töltse le az ingyenes PDF Égvilág 3. – Az új birodalom fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Égvilág 3. – Az új birodalom PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Égvilág 3. – Az új birodalom (pdf, epub és mobi)

Égvilág 3. – Az új birodalom leírása

Dubhe nem vesztegetheti tovább az idejét.

Dohor, Napföld zsarnoki uralkodója a Gyilkosok Szektájával (Gilda) szövetkezve véres hódító hadjáratot folytat Égvilág ellen. A Gilda nem titkolt célja a szövetséggel az, hogy Nihal unokájának (San) a testében feltámassza Astert.

A jó öreg Idora bízzák a fiút, hogy akár élete árán is megóvja őt. Lonerin és Sennar úton vannak, hogy a hatalom ősi varázstalizmánját – amely újra háborút szíthat a népek közt – megszerezzék.

Dubhe viszont nem várhatja ölbe tett kézzel, míg a király megadja magát, hiszen karján lüktet az átok pecsétje és csak egyetlen módon tud megszabadulni tőle: meg kell ölnie Dohort, méghozzá a lehető leghamarabb. Minél inkább kitörni készül belőle a fékezhetetlen Vadállat, annál erősebb az elszántsága, hogy küldetését végrehajtsa. Megismeri Learcot, Dohor fiát, akiben hasonló vadság tombol, mint benne…

A végső csatában, amikor úgy tűnik, az összes küldetés dugába dőlt, mindenkinek számot kell vetnie a múltjával, de Égvilág sorsa csak azok kezébe kerülhet, akik képesek hinni egy új hatalom eljövetelében és akár küzdeni is érte.

Leave a Reply