Egészséges finomságok

Oldal tartalma:

Adorján Éva - Egészséges finomságok

Letöltés Egészséges finomságok könyvet pdf, epub és mobi

Egészséges finomságok.pdf
Egészséges finomságok.epub
Egészséges finomságok.mobi

  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Gasztronómia
  • 124 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633102657
  • Cikkszám: 1030075
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Egészséges finomságok

Töltse le az ingyenes PDF Egészséges finomságok fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egészséges finomságok PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egészséges finomságok (pdf, epub és mobi)

Egészséges finomságok leírása

Hőkezelés nélkül, tej-, tojás- és gluténmentesen.
Stressz, energiahiány, letörtség, alvásproblémák, depresszió – ki ne tapasztalta volna néhanapján saját bőrén ezeket a tüneteket? És ki ne szeretne kiegyensúlyozottan, harmóniában élni önmagával és környezetével? Ki ne vágyna arra, hogy az elhízás veszélye nélkül ehessen igazán jókat, hogy ne kelljen órákat a konyhában töltenie, vagy a teljes havi fizetését elköltenie a bioboltban?
Adorján Éva könyve nemcsak magyarázatot ad arra, hogyan és miért esszük magunkat fáradtra és enerváltra, hanem segít felfedezni a teljes értékű étkezés izgalmas világát is. Olyan recepteket gyűjt össze, melyek alapján egyszerűen, gyorsan és egészségesen készíthetjük el a legédesebb finomságokat – cukor, tej és tojás nélkül. Sőt, sütés nélkül.

Adorján Éva 1984-ben született Budapesten. A Képzőművészeti Egyetemen végezett képgrafika szakon, emellett gyógymasszőrnek és természetgyógyásznak tanult.
2009 óta foglalkozik nyers ételekkel, előtte évekig vegán konyhával kísérletezett. Az egészséges életmód, a helyes táplálkozás gyerekkora óta érdekli, és az évek során mind inkább elmerült a gasztronómiában.

"Az alkotást és a minket körülvevő színek, formák, illatok, ízek megtapasztalását, élvezetét alapvető életelemnek tartom, desszertes könyvemmel pedig szeretném megmutatni: ez lehetséges úgy is, hogy közben az egészségünket, sőt még a környezetünket is támogatjuk."
kevesebb

Leave a Reply