Egészség és önfegyelmezés

Oldal tartalma:

Emil Coué - Egészség és önfegyelmezés

Letöltés Egészség és önfegyelmezés könyvet pdf, epub és mobi

Egészség és önfegyelmezés.pdf
Egészség és önfegyelmezés.epub
Egészség és önfegyelmezés.mobi

  • Hermit Könyvkiadó
  • Erotikus
  • 141 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9786155144349
  • Cikkszám: 1043128
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Egészség és önfegyelmezés

Töltse le az ingyenes PDF Egészség és önfegyelmezés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Egészség és önfegyelmezés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Egészség és önfegyelmezés (pdf, epub és mobi)

Egészség és önfegyelmezés leírása

Coué Emil arca mosolyog reánk e képről úgy, ahogy barátságos, tipikus francia vágású, joviális arccal állott kis Kodak-gépem elé ez év nyarán, nancy-i kertecskéjének gyönyörű fenyőfái alatt. Kerestem a személyes meg ismerkedést vele, több okom volt reá; legfőbb ezek között, hogy a napilapok gyorsröptű hírei útján, a világháborút követő években értesültem vele kapcsolatban olyasmiről, ami orvosi gyakorlatom mindennapi sokszoros tapasztalatai révén szilárd meg győződésemmé vált és ami mindazonáltal homlokegyenest ellenkezett a hazai egyetemeken tanított orvostudományi alap fel fogással. Ez az ,,újonnan felfedezett alaptételem az volt, hogy a léleknek vagy mondjuk, a lelki tényezőknek olyan fontos a szerepük az ember életében, hogy azok nem csupán, mint azt eddig is elismerték, az ú.n. ,,működési (,,funkcionális) vagy mint népiesen mondani szokták, idegességből és kiváltképpen ,,képzelődésből származó lelki bajokat, de ezen felül még a kétségtelenül testi- (organikus-) alappal bíró elváltozásokat, testi betegségeket is befolyásolni képesek,
sőt mindig is befolyásolják! Midőn idehaza agyonhallgató elzárkózások, sőt éles személyi támadások voltak az ez irányú gyakorlati eredmények ,,ellenérvei, kezdtem sorra venni az ausztriai és németországi idegorvosi klinikákat, ideggyógyintézeteket.

Leave a Reply