Ég a Város

Oldal tartalma:

Garth Risk Hallberg - Ég a Város

Letöltés Ég a Város könyvet pdf, epub és mobi

Ég a Város.pdf
Ég a Város.epub
Ég a Város.mobi

  • Európa Könyvkiadó
  • Regény
  • 1048 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789634059585
  • Cikkszám: 1068707
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Fordító:

A könyv részletei Ég a Város

Töltse le az ingyenes PDF Ég a Város fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ég a Város PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ég a Város (pdf, epub és mobi)

Ég a Város leírása

New York City, 1976
Ismerjék meg Regant és Williamet, a város talán legszerencsésebb figuráit; Keitht és Mercert, akik jóban-rosszban szeretik őket; a két külvárosi tizenévest, Charlie-t és Samanthát, akiket leginkább csak a belvárosi punkszcéna csábít; Richardot, a rögeszmés magazinriportert, és az idealista szomszédját, Jennyt – és végül a nyomozót, aki megpróbálja kitalálni, hogy ezeknek az embereknek mi közük van a Central Parkban történt szilveszteri lövöldözéshez. Mert amikor az 1977. július 13-ai nagy áramszünet teljes sötétségbe borítja ezt a világot, mindegyikük élete örökre megváltozik.
A titok után nyomozva az emberi kapcsolatok útvesztőjében végül eljutunk a zsúfolt metropolisz legrejtettebb zugaiba is. Az Ég a város felejthetetlen nagyregény a szerelemről, az árulásról és a megbocsátásról, a művészetről, az igazságról és a rock ‘n’ rollról, mindarról, amiért élni érdemes.
Garth Risk Hallberg Louisianában született 1978-ban, majd Észak-Carolinában nőtt fel. Írásait többek közt a The New York Times és a The Millions publikálta. Az Ég a város az első regénye. A könyvet megjelenésekor a Vogue, a The Washington Post, a The Wall Street Journal, a Los Angeles Times és a San Francisco Chronicle is az év legjobb könyvei közé sorolta, kiemelve a dickensi történetmesélés hagyományainak felelevenítését és a regény olvasmányosságát.

Leave a Reply