Duna menti kerékpárút Ausztriában – Passautól Hainburgig – Összekötőút a magyar határig

Oldal tartalma:

Szokoly Miklósné - Duna menti kerékpárút Ausztriában - Passautól Hainburgig - Összekötőút a magyar határig

Letöltés Duna menti kerékpárút Ausztriában – Passautól Hainburgig – Összekötőút a magyar határig könyvet pdf, epub és mobi

Duna menti kerékpárút Ausztriában – Passautól Hainburgig – Összekötőút a magyar határig.pdf
Duna menti kerékpárút Ausztriában – Passautól Hainburgig – Összekötőút a magyar határig.epub
Duna menti kerékpárút Ausztriában – Passautól Hainburgig – Összekötőút a magyar határig.mobi

  • Frigoria Könyvkiadó Kft.
  • Sport
  • 144 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789639586314
  • Cikkszám: 1034047
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Duna menti kerékpárút Ausztriában – Passautól Hainburgig – Összekötőút a magyar határig

Töltse le az ingyenes PDF Duna menti kerékpárút Ausztriában – Passautól Hainburgig – Összekötőút a magyar határig fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Duna menti kerékpárút Ausztriában – Passautól Hainburgig – Összekötőút a magyar határig PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Duna menti kerékpárút Ausztriában – Passautól Hainburgig – Összekötőút a magyar határig (pdf, epub és mobi)

Duna menti kerékpárút Ausztriában – Passautól Hainburgig – Összekötőút a magyar határig leírása

A Duna osztrák szakasza mentén kiépített 368 km hosszú kerékpárutat ismerteti és minden olyan információt tartalmaz, amely fontos lehet a táj szépségei, a kultúra és a történelem értékei iránt érdeklődő kerékpáros turistának. A kerékpárút végig a Duna mentén, sík terepen, a közúttól, a forgalomtól távol halad, ahol biztonságos körülmények között kerekezhetünk. Az útvonal mellett számos látnivaló van. A túra külön előnye, hogy olcsón megoldható, mert Ausztriában vadkempingezni is lehet, ingyenes kijelölt kempinghelyek vannak. Ezeket könyvünk ismerteti. A könyv útbaigazítást ad szálláslehetőségekről, étkezési helyekről, árakról, kerékpárszervizekről, -kölcsönzőkről stb. A várostérképvázlatok, valamint az útvonalat részletesen ábrázoló térképmelléklet segít a tájékozódásban. Ez a könyv melegen ajánlható mindazoknak a fiataloknak, gyerekes családoknak, akik szeretnek olcsón és biztonságos körülmények között túrázni. Ideális célpont iskolai kirándulásokhoz is.

Leave a Reply