Drizzt legendája: Otthon

Oldal tartalma:

R. A. Salvatore - Drizzt legendája: Otthon

Letöltés Drizzt legendája: Otthon könyvet pdf, epub és mobi

Drizzt legendája: Otthon.pdf
Drizzt legendája: Otthon.epub
Drizzt legendája: Otthon.mobi

A könyv részletei Drizzt legendája: Otthon

Töltse le az ingyenes PDF Drizzt legendája: Otthon fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Drizzt legendája: Otthon PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Drizzt legendája: Otthon (pdf, epub és mobi)

Drizzt legendája: Otthon leírása

Mélyen az Elfeledett Birodalmak földje alatt egy másik világ rejtőzik. Ez Mélysötét, ahová soha nem hatolhat le a fenti nappalok fénye, ahol mit sem érnek a felszínlakók erényei, ahol a legnemesebb lovag is csupán préda lehet. De itt, az elmondhatatlan borzalmak világában is kitűnik egy nép, mely kegyetlenségével felülmúlja a sötétség lényeit. A drowk, egy valaha tündöklő faj elátkozott és elkorcsosult fattyai építették Menzoberranzan városát, Mélysötét torz ékkövét. Életüket át- meg átszövi az intrika, melynek nem ritkán egész családok esnek áldozatul. Ebbe a könyörtelen világba születik Drizzt Do’Urden, hogy félredobva szégyenteljes örökségét, minden idők legnagyobb hősévé váljon. Addig azonban nem csupán e különös vidék szörnyetegeivel kell megküzdenie, de önmagával is… 
Ez a képregény az IDW The Legend Of Drizzt c. sorozatának I. kötetét tartalmazza, Tim Seeley rajzaival és Andrew Dabb szövegével. A fordítást Oszlánszky Zsolt készítette.

Leave a Reply