Django Twinpack – 2014-es új kiadás!-DVD

Oldal tartalma:

Sergio Corbucci, Nello Rossati - Django Twinpack - 2014-es új kiadás!-DVD

Letöltés Django Twinpack – 2014-es új kiadás!-DVD könyvet pdf, epub és mobi

Django Twinpack – 2014-es új kiadás!-DVD.pdf
Django Twinpack – 2014-es új kiadás!-DVD.epub
Django Twinpack – 2014-es új kiadás!-DVD.mobi

  • Fibit Media Kft.
  • Kaland
  • 78 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 5999549905172
  • Cikkszám: 1052973
  • Nyelv: magyar 2.0, angol 2.

A könyv részletei Django Twinpack – 2014-es új kiadás!-DVD

Töltse le az ingyenes PDF Django Twinpack – 2014-es új kiadás!-DVD fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Django Twinpack – 2014-es új kiadás!-DVD PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Django Twinpack – 2014-es új kiadás!-DVD (pdf, epub és mobi)

Django Twinpack – 2014-es új kiadás!-DVD leírása

Sergio Corbucci halhatatlan klasszikusa – most felújítva az eredeti negatívból! Franco Nero egy magányos idegent alakít, aki a nyugatot járja, és egy koporsót vonszol maga után, miközben bosszúval kikövezett útján halad. A társíró/rendező Sergio Corbucci (The Great Silence, Companeros) filmtörténeti klasszikusa tele van kitörölhetetlen képekkel, felejthetetlen színészi játékkal és olyan sokkoló brutalitással, amit spagetti westernben eddig nem láthattunk. Ez a sokat vitatott epikus gyöngyszem meghatározta a műfajt, elindított egy jelenséget, és több mint ötven különböző nem hivatalos folytatást szült.
A Django ezen kiadása egy felújított verzió az eredeti negatívból, amit nemrég találtak meg egy római széfben, ahol érintetlenül maradt több mint három évtizeden keresztül. Most először hallható a választható olasz nyelv, amelynél többek közt Franco Nero eredeti hangja is fellelhető. A több évig tartó, mindenre kiterjedő felújítási munkálatok után az Ultrafilm Kft. büszkén mutatja be a Django legszebb és legteljesebb verzióját, ami valaha is bemutatásra került.
Django (Franco Nero) szerzetesként visszavonulva él egy távoli kolostorban. Egy napon volt felesége keresi fel, a férfi segítségét remélve, mivel közös lányukat, a szinte még gyermek Marisolt elrabolta a gonosz El Diablo, aki rabszolgákat ejt rabul ezüstbányájába, és fiatal szűzlányokat ragad el szüleiktől, hogy aztán jó pénzért eladhassa őket a városi bordélyba. Django a lánya keresésére indul, aki megannyi társával a Mariposa Negra gőzhajón raboskodik. Ekkor még mint Ignatius barát keresi fel El Diablót, a rabszolgatartó vezért, de a szép szó nem használ. Djangót megverik, megkínozzák, és a vezér ezüstbányájába szállítják, ahol rabszolgasorsra ítélik. A férfiban feltámad a harcos, megszökik, és kegyetlen bosszúhadjáratot indít a kegyetlen zsarnok és emberei ellen…
A Django visszatér az egyetlen hivatalos folytatása Sergio Corbucci klasszikusának, melyben a megismert Django karaktert kelti életre újra a színészóriás Franco Nero, Nello Rossati rendezésében.

Leave a Reply