Díjugratás

Oldal tartalma:

Jörg Kreutzmann - Díjugratás

Letöltés Díjugratás könyvet pdf, epub és mobi

Díjugratás.pdf
Díjugratás.epub
Díjugratás.mobi

A könyv részletei Díjugratás

Töltse le az ingyenes PDF Díjugratás fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Díjugratás PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Díjugratás (pdf, epub és mobi)

Díjugratás leírása

Ez a könyv megmutatja, hogy az ugratás a megfelelő alapokkal mindenki számára elsajátítható. A kötet színes oldalai az első rudaktól a komoly pályák lovaglásáig kísérik az ugrani vágyó lovast, hasznos tanácsokat, gyakorlatokat kínálva a tapasztaltabbak számára is. Tartalmas könyv, amelyet az edzők nyugodt szívvel ajánlhatnak tanítványaiknak.

A tartalomból:
– Amit a díjugratáshoz tudni kell…
– Kezdjünk neki! – Az első ugrások
– A pályalovaglás felé vezető úton – pályarészletek lovaglása
– Mire vár még? – Az első pálya
– Díjugrató versenyek – fontos tudnivalók
– Felkészülés az első versenyre

A szerző nemzetközileg is elismert, hivatásos díjugrató-edző. Németországban saját lovasiskolával rendelkezik, ahol utánpótlás lovasokkal és ígéretes lovakkal foglalkozik.

Leave a Reply