Dévény Anna – Egy mindenkiért

Oldal tartalma:

Hermann Irén - Dévény Anna - Egy mindenkiért

Letöltés Dévény Anna – Egy mindenkiért könyvet pdf, epub és mobi

Dévény Anna – Egy mindenkiért.pdf
Dévény Anna – Egy mindenkiért.epub
Dévény Anna – Egy mindenkiért.mobi

  • 21. Század Kiadó
  • Életrajz
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9786155638886
  • Cikkszám: 1058995
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Dévény Anna – Egy mindenkiért

Töltse le az ingyenes PDF Dévény Anna – Egy mindenkiért fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Dévény Anna – Egy mindenkiért PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Dévény Anna – Egy mindenkiért (pdf, epub és mobi)

Dévény Anna – Egy mindenkiért leírása

Két éve találkoztam először Dévény Annával, 2016 tavaszán bólintott rá, hogy könyvet írjak róla. Egy éven keresztül beszélgettem vele, mint később kiderült, ez volt élete utolsó éve.

Ösztönös újító volt, akit a gyógyítás és olykor a sors komisz akaratával szembeni ellenállás hajtott. Eleinte ő maga sem tudta, mitől működik az a módszer, amelyre ráérzett. Mégis ezreket, kisebb és nagyobb gyerekeket, táncosokat, felnőtteket állított talpra. Olyanokat, akikről talán senki sem hitte, hogy esélyük lehet a teljes életre, vagy folytatódhat derékba tört pályájuk. Isteni kegyelemnek tartotta, amit kapott, ehhez mérten ragaszkodott annak tisztaságához.

Nem értette, miért kellene róla könyvet írnia bárkinek. Ő csak tette a dolgát, gyógyított, segített.

Szerény ember volt, de módszerének elismeréséért megküzdött a bürokráciával, a kétellyel és a gyógytornász szakmával is, amelynek élete végére legelismertebb művelője lett. Kemény harcos volt, talán túl kemény is.

Ő már nem érhette meg, hogy ez a könyv elkészüljön, de nekem mindent elmesélt. Én pedig leírtam.

Leave a Reply