Dermesztő érintés – Stone Cold Touch – Komor elemek 2.

Oldal tartalma:

Jennifer L. Armentrout - Dermesztő érintés - Stone Cold Touch -  Komor elemek 2.

Letöltés Dermesztő érintés – Stone Cold Touch – Komor elemek 2. könyvet pdf, epub és mobi

Dermesztő érintés – Stone Cold Touch – Komor elemek 2..pdf
Dermesztő érintés – Stone Cold Touch – Komor elemek 2..epub
Dermesztő érintés – Stone Cold Touch – Komor elemek 2..mobi

A könyv részletei Dermesztő érintés – Stone Cold Touch – Komor elemek 2.

Töltse le az ingyenes PDF Dermesztő érintés – Stone Cold Touch – Komor elemek 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Dermesztő érintés – Stone Cold Touch – Komor elemek 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Dermesztő érintés – Stone Cold Touch – Komor elemek 2. (pdf, epub és mobi)

Dermesztő érintés – Stone Cold Touch – Komor elemek 2. leírása

Minden érintésnek ára van.

Layla Shaw megpróbálja újjáépíteni darabokra hullott életét. Ez nem könnyű feladat egy tizenhét éves lány számára, aki szinte teljesen biztos abban, hogy ennél rosszabbra már nem fordulhatnak a dolgok. Elképesztően vonzó legjobb barátja, Zayne reménytelenül elérhetetlen a számára, hiszen Layla csókjának titokzatos ereje kiszívná a srác lelkét.
Az őrzők klánja mindig is megvédte a lányt, ám egyszeriben kiderül róluk, hogy veszélyes titkokat rejtegetnek. És Layla szinte gondolni sem bír Rothra, a pokolian dögös démonhercegre, aki úgy megértette őt, ahogy senki más nem tudná.
Ám a mélypont néha csupán a kezdet. Layla ereje ugyanis váratlanul változásnak indul, és kínzón csábító ízelítőt kap abból, ami mindig is tiltott volt a számára. Azután, amikor a lány a legkevésbé számít rá, Roth visszatér, és olyan híreket hoz, amik örökre megváltoztathatják Layla világát. A lány végre megkaphatja azt, amire mindig is vágyott, de mivel közben szó szerint elszabadul a pokol, és egyre csak gyűlnek az áldozatok, az ár talán magasabb, mint amit Layla hajlandó megfizetni…

„Armentrout új sorozata elejétől a végéig kiváló szórakozást kínál… A cselekményt egyenlő arányban pezsdíti a romantika és a feszültség.”
– Kirkus Reviews

Leave a Reply