Darwin a szupermarketben – Az evolúció hatása mindennapi viselkedésünkre

Oldal tartalma:

Mark Nelissen - Darwin a szupermarketben - Az evolúció hatása mindennapi viselkedésünkre

Letöltés Darwin a szupermarketben – Az evolúció hatása mindennapi viselkedésünkre könyvet pdf, epub és mobi

Darwin a szupermarketben – Az evolúció hatása mindennapi viselkedésünkre.pdf
Darwin a szupermarketben – Az evolúció hatása mindennapi viselkedésünkre.epub
Darwin a szupermarketben – Az evolúció hatása mindennapi viselkedésünkre.mobi

  • TYPOTEX KIADÓ KFT.
  • Tudományos könyvek
  • 192 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789632797762
  • Cikkszám: 1030199
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Darwin a szupermarketben – Az evolúció hatása mindennapi viselkedésünkre

Töltse le az ingyenes PDF Darwin a szupermarketben – Az evolúció hatása mindennapi viselkedésünkre fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Darwin a szupermarketben – Az evolúció hatása mindennapi viselkedésünkre PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Darwin a szupermarketben – Az evolúció hatása mindennapi viselkedésünkre (pdf, epub és mobi)

Darwin a szupermarketben – Az evolúció hatása mindennapi viselkedésünkre leírása

"Nincs szükség drága laboratóriumi munkára vagy kifinomult megfigyelési technikákra ahhoz, hogy meglássuk, meghalljuk, kiszagoljuk a magatartásunk mögött rejlő evolúciót. Szó sincs róla! Ha valaki azt hiszi, hogy a magatartásbiológiai és evolúciós biológiai jelenségek megfigyeléséhez laboratóriumra van szükség, válassza ki az első embert, aki a látómezejébe kerül… kivétel nélkül mindannyian a nap huszonnégy órájában a magatartásbiológia tökéletes példái vagyunk."

"Az evolúciós elmélet nemcsak tudományos fogódzót kínál, hanem abban is segít, hogy az ember meg tudja válaszolni az élet értelmére vonatkozó kérdéseket."

Mark Nelissen (Universiteit Antewerpen) biológusként tekint a világra, és bármerre néz, minden az evolúciót juttatja az eszébe, majd a laikus olvasó számára meglepő következtetésekre jut. Rendkívüli humorral, ugyanakkor tudományos alapossággal írja meg azokat a mindennapi történeteket, melyekben az evolúció elmélete ott leselkedik körülöttünk minden sarkon. Az utcán és a boltokban, az újságokban és e-mailekben: Charles Darwin felbukkan mindenhol.

Leave a Reply