Csókold meg a békát – Hogyan változtasd a negatívat pozitívvá?

Oldal tartalma:

Brian Tracy - Csókold meg a békát - Hogyan változtasd a negatívat pozitívvá?

Letöltés Csókold meg a békát – Hogyan változtasd a negatívat pozitívvá? könyvet pdf, epub és mobi

Csókold meg a békát – Hogyan változtasd a negatívat pozitívvá?.pdf
Csókold meg a békát – Hogyan változtasd a negatívat pozitívvá?.epub
Csókold meg a békát – Hogyan változtasd a negatívat pozitívvá?.mobi

  • Bagolyvár Könyvkiadó
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 144 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9786155030321
  • Cikkszám: 1032768
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Csókold meg a békát – Hogyan változtasd a negatívat pozitívvá?

Töltse le az ingyenes PDF Csókold meg a békát – Hogyan változtasd a negatívat pozitívvá? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Csókold meg a békát – Hogyan változtasd a negatívat pozitívvá? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Csókold meg a békát – Hogyan változtasd a negatívat pozitívvá? (pdf, epub és mobi)

Csókold meg a békát – Hogyan változtasd a negatívat pozitívvá? leírása

Ne hagyd, hogy bármi visszatartson!

A negatív gondolatok és érzelmek meghatározó okai annak, hogy sokan képtelenek kibontakoztatni a bennük rejlő lehetőségeket. A jó hír a következő: elég erős vagy, hogy változtass ezen! Igenis képes vagy „megcsókolni” negatívumaid varangyos békáit, és pozitívumokká varázsolni őket. E könyv egyszerű, mégis hathatós módszereinek és technikáinak alkalmazásával minden problémából előnyt kovácsolhatsz, és valóban rendkívülivé alakíthatod az életed!
„A Csókold meg a békát! megmutatja neked, hogyan szabadíthatod fel a bensődben rejlő határtalan képességeket a sikeres életre.”
– T. Harv Eker, A milliomos elme titkai szerzője
„Ne hagyd, hogy a mulatságos cím megtévesszen – a Csókold meg a békát! képes megváltoztatni az életed! Engedd, hogy a szerzők segítsenek megszabadulnod a negatív gondolatoktól, melyek alkalmasint erőteljesebben uralják mindennapi hozzáállásodat, mint képzeled! Olvasd el ezt a könyvet, és lépj be egy pozitívabb jövőbe!”
– Ken Blanchard, Az egyperces menedzser társszerzője
„Brian megígérte, hogy ez a könyv az mesebeli címével új utakat fog feltárni előttem, melyekre lépve leküzdhetem félelmeimet, megtisztíthatom elmémet a nemkívánatos emlékektől, s megbocsátón és pozitív hozzáállással törhetek előre álmaim felé. Úgyhogy megcsókoltam a békát – és nem is volt olyan borzalmas. Sőt, az igazat megvallva remekül bevált.”
– Robert G. Allen, a Passzív jövedelem-források társszerzője

Leave a Reply