Csodás ékszerek 30 perc alatt

Oldal tartalma:

Beverly McCullough - Csodás ékszerek 30 perc alatt

Letöltés Csodás ékszerek 30 perc alatt könyvet pdf, epub és mobi

Csodás ékszerek 30 perc alatt.pdf
Csodás ékszerek 30 perc alatt.epub
Csodás ékszerek 30 perc alatt.mobi

A könyv részletei Csodás ékszerek 30 perc alatt

Töltse le az ingyenes PDF Csodás ékszerek 30 perc alatt fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Csodás ékszerek 30 perc alatt PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Csodás ékszerek 30 perc alatt (pdf, epub és mobi)

Csodás ékszerek 30 perc alatt leírása

Bármilyen hihetetlen, az ékszerkészítés nem feltétlenül időigényes és bonyolult. Légy bár kezdő vagy kisebb-nagyobbgyakorlattal rendelkező ékszerkészítő, ebből a hasznos kézikönyvből sok-sok kreatív ötletet, trükköt leshetsz el. 

Kötetünkben 60 csodás ékszer fülbevaló, nyaklánc, karkötő, bross és gyűrű elkészítését mutatjuk be lépésről lépésre. Könnyedén, szórakozva sajátíthatod el az ékszerkészítés alapjait és a mesterfogásokat. Megismerheted a különféle hímzőtechnikákat és a gyöngyfűzés elengedhetetlen kellékeit. 
Lepd meg magad, szeretteidet vagy barátaidat csodás ékszerekkel! Nincs többé kifogás légy a magad ékszerésze, valósítsd meg az ötleteidet mindössze 30 perc alatt!

Leave a Reply