Csillagfürt Akadémia – A Csillagfürt Trilógia első kötete

Oldal tartalma:

M. A. Larson - Csillagfürt Akadémia - A Csillagfürt Trilógia első kötete

Letöltés Csillagfürt Akadémia – A Csillagfürt Trilógia első kötete könyvet pdf, epub és mobi

Csillagfürt Akadémia – A Csillagfürt Trilógia első kötete.pdf
Csillagfürt Akadémia – A Csillagfürt Trilógia első kötete.epub
Csillagfürt Akadémia – A Csillagfürt Trilógia első kötete.mobi

A könyv részletei Csillagfürt Akadémia – A Csillagfürt Trilógia első kötete

Töltse le az ingyenes PDF Csillagfürt Akadémia – A Csillagfürt Trilógia első kötete fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Csillagfürt Akadémia – A Csillagfürt Trilógia első kötete PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Csillagfürt Akadémia – A Csillagfürt Trilógia első kötete (pdf, epub és mobi)

Csillagfürt Akadémia – A Csillagfürt Trilógia első kötete leírása

Egy titokzatos származású fiatal lány megérkezik egy királyságba, ahol nagy a sürgés-forgás. Az egész világ háborúban áll. A lányt felveszik a Csillagfürt Akadémiára, ahol hercegnőket és lovagokat képeznek ki a két nagy ellenség, a boszorkányok, és a sárkányok ellen. Itt kap nevet is: Titti. El kell viselnie a keménykezű Tündőrmester szigorú szabályait, és meg kell találnia a helyét a barátok és ellenségek teljesen új világában.
Miközben Titti megtanulja, hogy mit is jelent valójában hercegnőnek lenni, meglepő dolgokat tud meg magáról, családjáról, az emberi együttérzésről, és az embertelen kegyetlenségről.
M.A. Larson filmes és televíziós forgatókönyvíró. Írt forgatókönyvet a Cartoon Network, a Disney Channel, a Disney XD, a Disney UK, a Discovery Kids Channel, a Hub és a Nickelodeon számára. A Csillagfürt Akadémia az első regénye.

Leave a Reply