Cseresznyés ábránd – Csajok és csokik 1.

Oldal tartalma:

Cathy Cassidy - Cseresznyés ábránd - Csajok és csokik 1.

Letöltés Cseresznyés ábránd – Csajok és csokik 1. könyvet pdf, epub és mobi

Cseresznyés ábránd – Csajok és csokik 1..pdf
Cseresznyés ábránd – Csajok és csokik 1..epub
Cseresznyés ábránd – Csajok és csokik 1..mobi

A könyv részletei Cseresznyés ábránd – Csajok és csokik 1.

Töltse le az ingyenes PDF Cseresznyés ábránd – Csajok és csokik 1. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Cseresznyés ábránd – Csajok és csokik 1. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Cseresznyés ábránd – Csajok és csokik 1. (pdf, epub és mobi)

Cseresznyés ábránd – Csajok és csokik 1. leírása

Öt lány, öt nézőpont, öt könyv.
Cherry története, a Cseresznyés ábránd az első.

Cherry Costello élete hamarosan örökre megváltozik.
Somersetbe költözik az apukájával, ahol egy új anyuka és egy csomó vadiúj testvér vár rá.
Rögtön az első napon megismeri Shay Fletchert, aki annyira szívdöglesztő, hogy az már közveszélyes. Csakhogy Shay foglalt: Cherry új mostohatestvérével, Honey-val jár.
Cherry pontosan tudja, milyen kockázatos Shayjel barátkoznia hiszen ezzel mindent tönkretehet. Csakhogy ez még nem jelenti azt, hogy távol is tudja tartani magát tőle

Csajok és csokik. Egy könyvsorozat, melyben minden testvérnek megvan a maga története Neked melyik lány lesz a kedvenced?
Talán a Cseresznyés ábránd főhőse, Cherry? Az a lány, akinek tejeskávé színű a bőre, sötétbarna szeme pedig mandulavágású. Akinek élénk a képzelete, szórakoztató a társaságában lenni, és aki mindig kiáll magáért.

Cathy Cassidy nyolc-kilencéves korában írta meg első képeskönyvét kisöccsének, és azóta ontja magából a történeteket.
Magyarul elsőként a Csajok és csokik-sorozata (a Cseresznyés ábránd az 1. kötet) jelenik meg, melynek a vagány Tanberry-nővérek a főhősei, de mellettük feltűnik néhány szupermenő srác is, valamint Cathy egyik legnagyobb szerelme, a csokoládé is fontos szerepet kap.
Cathy Skóciában él a családjával. Az összes munka közül, amivel valaha megpróbálkozott, az írást szereti a legjobban hiszen amikor ír, mást sem kell csinálnia, mint ébren álmodozni egész álló nap.

Leave a Reply