Csapdalakó E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Csapdalakó E-KÖNYV

Letöltés Csapdalakó E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Csapdalakó E-KÖNYV.pdf
Csapdalakó E-KÖNYV.epub
Csapdalakó E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633442166
  • Cikkszám: 1049174
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Csapdalakó E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Csapdalakó E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Csapdalakó E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Csapdalakó E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Csapdalakó E-KÖNYV leírása

Ezek a lények jól röpülnek, de viszonylag nehéz testük miatt csak nagy nekifutás után képesek a levegõbe emelkedni. Ha megpróbálják, nem is kell a szárnytõre csapni, elég, ha csak eléjük tesszük a rudat, máris megzavarodnak, lépést tévesztenek, és a földön, a havon maradnak. Ha eleget lépdeltek, akkor pedig egyszerûen behúzzuk a rudakat és hagyjuk õket elrepülni.(Aztán a rudak végére mézgát kenünk, hogy azzal szedegessük össze óvatosan a véletlenül lehullott angyaltollakat. Most kilójáért akár egymilliót is adnak a feketepiacon.)
(Részlet az Az angyalnyom címû novellából.)
A királyság a sikethez hasonlít, aki csak olyan erdõben érzi jól magát, amelyikben tudja, hogy csönd van. Meg veremben, meddõ bányában, házmélyi ágyban, vastag takarók alatt. Egy vakhoz, amelyik csak a sötétben nem alszik, és a lámpák melegétõl is fél. A királyság hozzád hasonlatos, ha siketek és vakok élnek a házadban, valamint hülyék és nyomorodottak, buták és elvetemültek. És nem jóság van benned, hanem csak békesség, vagy már az se. Egyszerûen csak megfáradtál, és már csak azért óvod a rendet, mert semmi nincs, amirõl azt gondolod, hogy jobb volna másképp. Várod a vakságot és a siketséget, a leprát és a belülrõl rágcsálkodó vérmeket, az agyad töppedését, és mosolyogsz, csukott szemmel, mint aki szerelmeskedve ébred.
(Részlet a Peremkirályság címû novellából.)

Leave a Reply