Commando – Johnny Ramone önéletrajza

Oldal tartalma:

Johnny Ramone - Commando - Johnny Ramone önéletrajza

Letöltés Commando – Johnny Ramone önéletrajza könyvet pdf, epub és mobi

Commando – Johnny Ramone önéletrajza.pdf
Commando – Johnny Ramone önéletrajza.epub
Commando – Johnny Ramone önéletrajza.mobi

  • Konkrét könyvek Kft.
  • Életrajz
  • 176 oldal
  • Kötés: puhatáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9786155899010
  • Cikkszám: 1067369
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Commando – Johnny Ramone önéletrajza

Töltse le az ingyenes PDF Commando – Johnny Ramone önéletrajza fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Commando – Johnny Ramone önéletrajza PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Commando – Johnny Ramone önéletrajza (pdf, epub és mobi)

Commando – Johnny Ramone önéletrajza leírása

Szinte minden valamirevaló együttes megnevezi a Ramones-t a példaképei, illetve hatásai között, hiszen a punk és a rock egyik alappillére. A mai napig rengetegen hallgatják a 22 éves fennállásuk alatt kiadott lemezeiket és viselik pólóikat, amelyek még a H&M-be is betörtek a híres Ramones-logóval.
A könyvet maga a gitáros és zenekarvezető, Johnny Ramone írta szellemíró segítsége nélkül, és ez érezhető a szöveg tempóján is: gyors, lényegre törő, semmi sallang, rengeteg sztori – pont olyan, mint a Ramones zenéje.
A december elejére boltokba kerülő magyar kiadás az eredetihez hasonlóan sok színes képet foglal majd magába, az előszót pedig az együttes alapító tagja, első dobosa és producere, a magyar származású Tommy Ramone, vagyis Erdélyi Tamás írta, akinek pár éve emléktáblát állított az 5. kerület önkormányzata régi házuk oldalán.

Leave a Reply