Cókmók a morgolódó szekrénymanó

Oldal tartalma:

G. Szász Ilona - Cókmók a morgolódó szekrénymanó

Letöltés Cókmók a morgolódó szekrénymanó könyvet pdf, epub és mobi

Cókmók a morgolódó szekrénymanó.pdf
Cókmók a morgolódó szekrénymanó.epub
Cókmók a morgolódó szekrénymanó.mobi

  • General Press Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 32 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789636433895
  • Cikkszám: 1024026
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Cókmók a morgolódó szekrénymanó

Töltse le az ingyenes PDF Cókmók a morgolódó szekrénymanó fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Cókmók a morgolódó szekrénymanó PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Cókmók a morgolódó szekrénymanó (pdf, epub és mobi)

Cókmók a morgolódó szekrénymanó leírása

Hallottátok már az éjszaka csöndjében az apró neszeket, a bútorok reccsenését, az óramutató percegését, az ablakredőny sustorgását? És a halk léptek surranását a sarokban? Némi csoszogást? Csendes köhintést? Valami furcsa dünnyögést a szekrény mélyéből? Akkor bizony meglehet, hogy valahol ott járkált az örökké nyughatatlan, éjszaka kóborló szekrénymanó…
Tudtátok, hogy jó, ha van a háznál egy ilyen kis lény? Például rendet tarthat a ruhák között, vagy segíthet elűzni a mindent felfaló molylepkéket. Feltéve, ha hajlandó megkeresni a Titkos Kertet, hogy elhozza onnan a varázserejű ólevendulát, hiszen csak ezzel mentheti meg az ódon szekrény lakóit.
Cókmók, a magának való morgolódó vándormanó nekivág a kalandos útnak. Kitartás, bátorság és jószívűség kell ahhoz, hogy célhoz érjen. A meséből megtudhatjátok, lesz-e valaha is Cókmókból jószívű molyirtó szekrénymanó.
A Fitz-díjas könyv, A Mindentvarró Tű című mese szerzője ezúttal Gyöngyösi Adrienn illusztrátorral karöltve varázsolja el a gyerekeket, akivel 2011-ben az Aranyvackor-pályázatán harmadik helyezettként már nagy sikert arattak a zsűri körében.

Leave a Reply