Clara és Mr. Tiffany

Oldal tartalma:

Susan Vreeland - Clara és Mr. Tiffany

Letöltés Clara és Mr. Tiffany könyvet pdf, epub és mobi

Clara és Mr. Tiffany.pdf
Clara és Mr. Tiffany.epub
Clara és Mr. Tiffany.mobi

  • Geopen Kiadó
  • Regény
  • 526 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789639973411
  • Cikkszám: 1027742
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Clara és Mr. Tiffany

Töltse le az ingyenes PDF Clara és Mr. Tiffany fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Clara és Mr. Tiffany PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Clara és Mr. Tiffany (pdf, epub és mobi)

Clara és Mr. Tiffany leírása

Tiffany nevét mindenki ismeri, de vajon ki lehet a titokzatos Clara? Pedig Clara Driscoll, akinek alakját homályba zárta a történelem, drámai módon alakította át Louis Comfort Tiffany művészi pályáját.
A modern céltudatos fiatal nő‘ a híres festő‘művész és tervező‘ üvegműhelyében kap állást. Művészi kiteljesedésre törekszik szakmai elismerésre vágyik és ha kell szembeszáll a férfias világgal is. Megteremti és vezeti a műhely nő‘i részlegét és a mester mellett kibontakozik különleges tervező‘i tehetsége egyedi stílusa. Különös kapcsolat alakul ki közte és a rendkívül konzervatív férjezett nő‘ket egyáltalán nem foglalkoztató Mr. Tiffany között.
A művész idő‘vel partnerként fogadja el az ötletekkel teli lelkes Clarát aki az 1800-as évek végén megálmodja az azóta is csodált híres-nevezetes Tiffany-lámpákat. Az Amerika felfedezésének évfordulójára rendezett világkiállításon már nem marad el a hő‘n óhajtott siker. A bemutatott különleges üvegtárgyak végre meghozzák a világhírt Tiffany és műhelye számára. Clara Driscoll azonban válaszút elé érkezik el kell döntenie hogy a kezében lévő‘ tehetségre vagy a szívére hallgasson. Susan Vreeland aki a magyar olvasók körében A jácintkék ruhás lány című könyv írójaként ismert levéltárakban bukkant rá arra a levelezésre amelybő‘l e lenyűgöző‘ történet hitelessége táplálkozik. Az írónő‘ a tő‘le megszokott élvezetes elbeszélő‘i stílusban rajzolja meg egy rendkívüli nő‘ alakját és New York aranykorát.

Leave a Reply