Calendar Girl – Január-Február-Március

Oldal tartalma:

Audrey Carlan - Calendar Girl - Január-Február-Március

Letöltés Calendar Girl – Január-Február-Március könyvet pdf, epub és mobi

Calendar Girl – Január-Február-Március.pdf
Calendar Girl – Január-Február-Március.epub
Calendar Girl – Január-Február-Március.mobi

  • Libri – Insomnia
  • Erotikus
  • 388 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789633108987
  • Cikkszám: 1051220
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Calendar Girl – Január-Február-Március

Töltse le az ingyenes PDF Calendar Girl – Január-Február-Március fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Calendar Girl – Január-Február-Március PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Calendar Girl – Január-Február-Március (pdf, epub és mobi)

Calendar Girl – Január-Február-Március leírása

Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100,000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak.   Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie… volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. Neked sikerülne?

Audrey Carlan eredetileg magánkiadásban megjelent sorozata ma a világ egyik legforróbb könyvszenzációja, amiből mozifilm és tévésorozat is készül, miközben Mia Saunders nem mindennapi történetét több millió női olvasó csodálja Brazíliától Kínáig.

Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély.   Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!

Leave a Reply