Büszkeség és balítélet (jubileumi kiadás) E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Büszkeség és balítélet (jubileumi kiadás) E-KÖNYV

Letöltés Büszkeség és balítélet (jubileumi kiadás) E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Büszkeség és balítélet (jubileumi kiadás) E-KÖNYV.pdf
Büszkeség és balítélet (jubileumi kiadás) E-KÖNYV.epub
Büszkeség és balítélet (jubileumi kiadás) E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9786155303449
  • Cikkszám: 1037698
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Büszkeség és balítélet (jubileumi kiadás) E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Büszkeség és balítélet (jubileumi kiadás) E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Büszkeség és balítélet (jubileumi kiadás) E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Büszkeség és balítélet (jubileumi kiadás) E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Büszkeség és balítélet (jubileumi kiadás) E-KÖNYV leírása

A Büszkeség és balítélet népszerûsége két évszázada töretlen. Jane Austen legismertebb regénye nemzedékek kedvence, egy méltán szerethetõ könyv. Vagyonos férjre vadászó lányos családok, jómódú feleséget keresõ vagyontalan, rangban hozzájuk illõ asszonyt keresõ vagyonos fiatalemberek s a házasságokat befolyásolni akaró rokonok történetét követhetjük nyomon a XIX. század eleji Angliában. Jane Austen éleslátóan, könyörtelen iróniával ábrázolja a szereplõket, kifinomult történetszövése és humora kíséri végig a cselekményt.

Akik most találkoznak elõször a regénnyel, végigizgulhatják, hogy az ötgyermekes Bennet család (és szomszédaik) hány leánya talál férjet, s a házasságokban mennyire egyeztethetõ össze az (anyagi) boldogulás és a (személyes) boldogság. Akik pedig már ismerik a történetet, most új fordításban élvezhetik újra a jellegzetes, megmosolyogtató karaktereket és élethelyzeteket, melyek a mai kor olvasójának sem idegenek.

Jane Austen regénye most elsõ megjelenése 200. évfordulója alkalmából, Weisz Böbe új magyar fordításában jelenik meg.

Leave a Reply