Buddha – Egy fiatalember útja a megvilágosodásig

Oldal tartalma:

Deepak Chopra - Buddha - Egy fiatalember útja a megvilágosodásig

Letöltés Buddha – Egy fiatalember útja a megvilágosodásig könyvet pdf, epub és mobi

Buddha – Egy fiatalember útja a megvilágosodásig.pdf
Buddha – Egy fiatalember útja a megvilágosodásig.epub
Buddha – Egy fiatalember útja a megvilágosodásig.mobi

  • Édesvíz Kiadó
  • Ezotéria
  • 351 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789635299676
  • Cikkszám: 1070759
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Buddha – Egy fiatalember útja a megvilágosodásig

Töltse le az ingyenes PDF Buddha – Egy fiatalember útja a megvilágosodásig fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Buddha – Egy fiatalember útja a megvilágosodásig PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Buddha – Egy fiatalember útja a megvilágosodásig (pdf, epub és mobi)

Buddha – Egy fiatalember útja a megvilágosodásig leírása

"Két csapdát kell elkerülnünk az igazsághoz vezető úton. Az egyik, ha nem megyünk végig rajta, a másik, ha el sem indulunk."

Milyen út vezetett Sziddhártha herceg Buddhává válásáig? Deepak Chopra magával ragadó regényéből megismerhetjük a fiatal herceg felemelkedésének és megvilágosodásának teljes történetét.
Gautama Sziddhártha herceg gyermeki évei bőségben és boldogságban teltek palotája oltalmazó falai között. Élete akkor vett fordulatot, amikor a felnőttkort elérve első lépéseit tette a nagyvilágban. Az ifjú és ártatlan herceg számára ismeretlen dolgokat tapasztalt meg. Borzalmas nyomort és szegénységet, betegséget, öregséget látott maga körül. Sziddhártha előtt egyszeriben feltárult az élet fájdalmas oldala, s ez lecsendesíthetetlen elhivatottságot ébresztett szívében. Úgy döntött, hátrahagyja rangját és az azzal járó pompát és örökséget, vándor szerzetesnek áll, hogy életét mások megsegítésének szentelhesse.
Buddha ma a béke és nyugalom megtestesítőjeként él a köztudatban, azonban kifejezetten viharos életet élt sok-sok varázslatos eseménnyel, szerelemmel, küzdelemmel és lemondással fűszerezve. Intenzív spirituális utazása a halál kapujáig és azon is túl sodorta őt, hogy aztán ott, az elmúlás árnyékában szembesüljön emberi korlátaival és lelki szabadságával. Az anyagi világ okozta szenvedéseken felülemelkedve végül a megvilágosodottság állapotába merült.
Buddha élete magával ragad és inspirál. Mindaz, amin átment, és a tapasztalatai általa felfedett igazságok élő ismeret formájában vannak jelen világunk minden szegletében. Deepak Chopra regénye nemesen egyszerű, szívszorító, mégis végtelenül szórakoztató mese egy lélek útjáról a megvilágosodás felé.

Leave a Reply