Budapesttől délre aktív térkép

Oldal tartalma:

Budapesttől délre aktív térkép

Letöltés Budapesttől délre aktív térkép könyvet pdf, epub és mobi

Budapesttől délre aktív térkép.pdf
Budapesttől délre aktív térkép.epub
Budapesttől délre aktív térkép.mobi

A könyv részletei Budapesttől délre aktív térkép

Töltse le az ingyenes PDF Budapesttől délre aktív térkép fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Budapesttől délre aktív térkép PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Budapesttől délre aktív térkép (pdf, epub és mobi)

Budapesttől délre aktív térkép leírása

A főváros környékén számos, nagyon jó kerékpáros útvonalakat találhatunk, a Budapesttől délre aktív térkép az Etyeki-dombság, Váli-völgy, Velencei-hegység, Csepel-sziget, Pesti-síkság, Gödöllői-dombság felfedezésére ad néhány tippet.
A részletes, tájékozódást segítő térképén hangsúlyosan jelenik meg az aktív-turisztikai tartalom, mint például a kerékpárutak, ajánlott kerékpártúra útvonalak, horgászhelyek, tanösvények, vízitúra megállóhelyek, valamint a kapcsolódó szolgáltatók is. A kiadvány tizenöt, különböző nehézségű kerékpártúra útvonalat javasol, melyek a térképen narancsszínű vonallal jelölve a hátoldalon pedig szintmetszettel, rövid leírással, letölthető GPS track-kel (.gpx) szerepelnek.
Műanyag borításának köszönhetően az aktív térkép felülete vízálló, így esőben, vagy épp vízitúrázás közben is használható. Bátran lehet rá rajzolni (például napi túratervet) alkoholos filccel – ami később nyom nélkül eltávolítható – így a saját útvonalak, jegyzetek is megjeleníthetőek a térképen. Az ajánlott túraútvonalak letölthető GPS track formájában is elérhetőek a funiQ, aktív szabadidős portál QR kódokkal kapcsolódó oldalairól.

Ízelítő a tartalomból:
– jelzett kerékpártúra útvonalak (pl.: EuroVelo 6 stb.)
– kiépített kerékpárutak
– javasolt kerékpártúrák, .gpx track-ek
– Országos Kéktúra útvonal, zarándokutak, tanösvények
– kerékpárkölcsönzők, kerékpárszervizek
– csónakkölcsönzők, vízitúra megállóhelyek
– kalandparkok
– lovaglási lehetőség
– sziklamászóhelyek
– horgászhelyek

Leave a Reply