Budapest titkai

Oldal tartalma:

Bartos Erika - Budapest titkai

Letöltés Budapest titkai könyvet pdf, epub és mobi

Budapest titkai.pdf
Budapest titkai.epub
Budapest titkai.mobi

  • magánkiadás
  • Művészet
  • 340 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789631256239
  • Cikkszám: 1049145
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Budapest titkai

Töltse le az ingyenes PDF Budapest titkai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Budapest titkai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Budapest titkai (pdf, epub és mobi)

Budapest titkai leírása

Bartos Erika Budapest titkai című könyve páratlan ajándék mindazoknak, akik Budapesten élnek, vagy a fővárosba látogatnak, és megérinti őket a város atmoszférája. Az album egyesíti a tudományos igényességet a laikus olvasó tájékoztatásával, a történeti dokumentációt a szórakoztató irodalommal, az épületek szabatos leírását pedig saját rajzaival és olyan lenyűgöző felvételekkel illusztrálja, amelyeket az olvasó másutt még nem láthatott. Külön érdeme a kötetnek, hogy nemcsak a szerző által kiválasztott huszonnyolc épületet mutatja be, hanem közvetlen környezetüket is ezzel a szokásos épületismertetések műfaját fejleszti tovább.

Bartos Erika, aki a Bogyó és Babóca sorozatával vált ismertté és kedveltté, most a felnőtteket lepi meg egy mesés Budapest-könyvvel. Az a szeretet, ami ismert karitatív tevékenységében is megnyilvánul, most épített környezetünk felmutatásában érhető tetten.

Leave a Reply