Bruce Lee, a sárkány

Oldal tartalma:

Cai Wanliu - Bruce Lee, a sárkány

Letöltés Bruce Lee, a sárkány könyvet pdf, epub és mobi

Bruce Lee, a sárkány.pdf
Bruce Lee, a sárkány.epub
Bruce Lee, a sárkány.mobi

  • Kossuth Kiadó Zrt.
  • Életrajz
  • 208 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789630993210
  • Cikkszám: 1065244
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Bruce Lee, a sárkány

Töltse le az ingyenes PDF Bruce Lee, a sárkány fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bruce Lee, a sárkány PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bruce Lee, a sárkány (pdf, epub és mobi)

Bruce Lee, a sárkány leírása

Bruce Lee, a zsivány kamasz, a csacsacsabajnok, a kungfumester, a legyőzhetetlen ellenfél, a világhírű színész, és nem utolsósorban egy új harcművészeti stílus és életfilozófia, a jeet kune do létrehozója. Egy sokféle arc és érzékeny, de erős lélek egy apró termetű kínai férfiban, akinek nevét az egész világ ismeri.
A könyv röviden, de annál tömörebben tárja elénk a felejthetetlen harcos harminckét évnyi életútját. A könyvből nemcsak az elismert, ragyogó oldalát ismerhetjük meg, hanem személyiségébe is mélyebben bepillantást nyerhetünk: egy énközpontú, "szupermentudatú", olykor agresszív és kibírhatatlan, de mindig a tökéletességre törekvő embert ismerhetünk meg. Míg mások a kungfuból még jobb kungfut akartak kovácsolni, addig Bruce Lee – ezen túljutva – már egy filozófia csúcsára próbált eljutni. Ez pedig sokakból félreértést, sőt ellenszenvet is kiváltott.
"Folyamatosan harcban állva a világgal" megküzdött magáért, hiszen rövid pályafutásával és a harcművészetről szóló elmélkedései révén valóban maradandót alkotott. Olyasmit, amit – ha életében nem is, de halála után negyvenöt évvel mégis – mindenki tisztel és elismer.

Leave a Reply