Broken Prince – Megtört herceg – A Royal család 2.

Oldal tartalma:

Erin Watt - Broken Prince - Megtört herceg - A Royal család 2.

Letöltés Broken Prince – Megtört herceg – A Royal család 2. könyvet pdf, epub és mobi

Broken Prince – Megtört herceg – A Royal család 2..pdf
Broken Prince – Megtört herceg – A Royal család 2..epub
Broken Prince – Megtört herceg – A Royal család 2..mobi

A könyv részletei Broken Prince – Megtört herceg – A Royal család 2.

Töltse le az ingyenes PDF Broken Prince – Megtört herceg – A Royal család 2. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Broken Prince – Megtört herceg – A Royal család 2. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Broken Prince – Megtört herceg – A Royal család 2. (pdf, epub és mobi)

Broken Prince – Megtört herceg – A Royal család 2. leírása

Kikötőben vívott ökölharctól kezdve az iskolai bunyóig: életek omlanak össze a csillogó-villogó palotában, miközben egy srác próbálja menteni a bőrét.

Reed Royalnak mindene megvan: vonzó külső, befolyásos család, sok pénz. Az elit gimiben sorban állnak a lányok, hogy vele lehessenek. Ő viszont magasról tesz mindenkire, mert csak a családja érdekli – amíg Ella Harper be nem sétál az életébe.

Izzó gyűlölettel indul a kapcsolatuk, mert azt akarja, hogy az apja új nevelt lánya szenvedjen. De aztán minden átfordul valami egész másba. Közel akarja tudni magához Ellát. Biztonságban. Egy ostoba hiba miatt azonban Ella elmenekül a karjaiból, így káosz köszönt a Royal-palotára. Reed azon kapja magát, hogy összeomlik az egész világa.

Ella már nem kíváncsi rá. Azt mondja, hogy csak tönkretennék egymást.

Talán igaza van.

Leave a Reply