Botrányos szerető

Oldal tartalma:

Sara Bennett - Botrányos szerető

Letöltés Botrányos szerető könyvet pdf, epub és mobi

Botrányos szerető.pdf
Botrányos szerető.epub
Botrányos szerető.mobi

  • General Press Kiadó
  • Regény
  • 320 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789636434649
  • Cikkszám: 1023278
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Botrányos szerető

Töltse le az ingyenes PDF Botrányos szerető fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Botrányos szerető PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Botrányos szerető (pdf, epub és mobi)

Botrányos szerető leírása

A bájos Miss Francesca Greentree a halál torkából menti meg a rejtélyes és veszedelmes idegent, Sebastian Thorne-t. A lány azonnal vonzalmat érez a titokzatos múltú férfi iránt, aki azért érkezett vidékre, hogy megvédje őt egy ismeretlen fenyegetéstől. Valaki ugyanis nem akarja, hogy a Francesca származását övező titok napvilágra kerüljön, és célja elérése érdekében még a gyilkosságtól sem riad vissza.
Miközben Francesca és Sebastian együtt próbálják felderíteni a lány múltját, akaratlanul is egyre közelebb kerülnek egymáshoz. És bár Francesca próbálja elrejteni érzelmeit, lassan egyértelművé válik, hogy nem tagadhatja tovább szenvedélyes természetét. Az esze ellenállna az érzelmek és ösztönök lázadásának, ám a szíve végül felülkerekedik. Vajon Sebastian el tudja-e fogadni az időközben vidéki úrilányból nagyvilági, szerelmes nővé érő Francescától a közös jövő ígéretét?
Sara Bennett (A csábítás fortélyai, Vágyálom) trilógiájának záró darabjában a híres kurtizán, Aphrodité legifjabb lányának történetével ismerkedhet meg az olvasó.

Leave a Reply