Bízz az életben!

Oldal tartalma:

Louise L. Hay - Bízz az életben!

Letöltés Bízz az életben! könyvet pdf, epub és mobi

Bízz az életben!.pdf
Bízz az életben!.epub
Bízz az életben!.mobi

  • Édesvíz Kiadó
  • Ezotéria
  • 431 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789635299386
  • Cikkszám: 1069440
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Bízz az életben!

Töltse le az ingyenes PDF Bízz az életben! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bízz az életben! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bízz az életben! (pdf, epub és mobi)

Bízz az életben! leírása

Louise L. Hay, az önfejlesztés és a pozitív megerősítések nemzetközileg elismert vezéregyénisége emberek millióira volt hatással. Művei több mint 50 millió példányban jelentek meg világszerte. Élete és munkássága előtti tisztelgésként most egy válogatást tartasz a kezedben inspiráló tanításaiból, melyek legnagyszerűbb munkáiból származnak. Ez a 366 bejegyzés nap mint nap emlékeztet majd rá, hogy bízz az Életben. Louise ezt így fogalmazta meg:
"Egészen egyszerűen abban hiszek, hogy amit adunk, azt kapjuk vissza. Mindannyian hozzájárulunk, és felelősek vagyunk azokért az eseményekért, melyek az életünkben megtörténnek – a jó és az úgynevezett rossz is idetartozik. Tapasztalataink kimondott szavaink és gondolataink alapján alakulnak. Ha békét és harmóniát teremtünk a gondolatainkban, és pozitívan gondolkodunk, pozitív tapasztalatokat és hasonló gondolkodású embereket vonzunk majd be. Lényegében azt mondom tehát, hogy amit magunkról és az Életről hiszünk, az válik valóssággá számunkra."
Az Élet szeret téged volt Louise kézjegy-megerősítése. Ez gondolatainak szíve, mely legjobban fejezi ki egész életét és munkásságát. De az Élet szeret téged több mint megerősítés. Az ősbizalom filozófiájára mutat, amely arra biztat minket, hogy bízzunk a "nagybetűs" Életben – amely a minden dolog mögött munkálkodó Végtelen Intelligenciára utal. Az Élet mindig a javunkat szolgálja, és minél jobban szeretjük, az Élet is annál jobban szeret minket. Az első lépés a bizalom ösvényén az, hogy hajlandók vagyunk a szeretetet beengedni. Ha jobban szeretjük magunkat, egymást is valóban jobban tudjuk szeretni. Így válunk szeretetteljes jelenlétté a világban – valaki olyanná, aki teljes szívből mondja azt a megerősítést, hogy Szeretem az Életet, és az Élet szeret engem.

Leave a Reply