Bitó és borostyán – Ambrózy báró eseti 3,5

Oldal tartalma:

Böszörményi Gyula - Bitó és borostyán - Ambrózy báró eseti 3,5

Letöltés Bitó és borostyán – Ambrózy báró eseti 3,5 könyvet pdf, epub és mobi

Bitó és borostyán – Ambrózy báró eseti 3,5.pdf
Bitó és borostyán – Ambrózy báró eseti 3,5.epub
Bitó és borostyán – Ambrózy báró eseti 3,5.mobi

A könyv részletei Bitó és borostyán – Ambrózy báró eseti 3,5

Töltse le az ingyenes PDF Bitó és borostyán – Ambrózy báró eseti 3,5 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bitó és borostyán – Ambrózy báró eseti 3,5 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bitó és borostyán – Ambrózy báró eseti 3,5 (pdf, epub és mobi)

Bitó és borostyán – Ambrózy báró eseti 3,5 leírása

A hölgyé a terep!

1900. december 10., este. A Keleti indóházból útra kel az 502-es Budapest–Predeal–Bukarest vonalon közlekedő éjszakai járat, hálókocsijában a híres magánzó detektív, Ambrózy báró tanítványával, Hangay Mili kisasszonnyal, akit szigorú mestere épp száműzetésre ítélt a székesfővárosból. A fényűző, első osztályú kocsikban csupa előkelő, jómódú, kiváló modorú hölgy és úr utazik, akik legrémesebb álmaikban sem gondolnák, hogy mire megérkeznek, az egész Monarchiában csak úgy emlegetik majd az 502-es járatot, mint „a fagyos éjszakában száguldó véres szerelvényt”.

Az új Ambrózy-történet az Ármány és kézfogó című regény idejében játszódik, és Hangay Mili kisasszony első önállóan felderített bűnügyét meséli el.

Leave a Reply