Bérgyilkossági Iroda Kft. – A profi E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Bérgyilkossági Iroda Kft. – A profi E-KÖNYV

Letöltés Bérgyilkossági Iroda Kft. – A profi E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Bérgyilkossági Iroda Kft. – A profi E-KÖNYV.pdf
Bérgyilkossági Iroda Kft. – A profi E-KÖNYV.epub
Bérgyilkossági Iroda Kft. – A profi E-KÖNYV.mobi

  • 197 oldal
  • eISBN: 9789630000000
  • Cikkszám: 1046378
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Bérgyilkossági Iroda Kft. – A profi E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Bérgyilkossági Iroda Kft. – A profi E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bérgyilkossági Iroda Kft. – A profi E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bérgyilkossági Iroda Kft. – A profi E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Bérgyilkossági Iroda Kft. – A profi E-KÖNYV leírása

A Bérgyilkossági Iroda Kft. fõnöke egykori orosz anarchista, aki Amerikában „vállalkozóként” irtja a korrupt elit tagjait. Munkatársai tudósok(!), s õ maga is „behajtotta életében a könyvek korszakának lapját, hogy a kaland képtelen õrületének új oldalára nyisson”. Rokonai õk az Aranyásók Alaszkában kalandorának vagy a Tengeri farkas ábrándos hajótöröttjének. A kisregény kéziratát, a szerzõ jegyzetei alapján, Robert L. Fish, forgatókönyvíró fejezte be, és csak évtizedekkel Jack London halála után, 1963-ban jelent meg.

A profi (az eredeti címet szó szerint követõ magyar fordítás elsõ kiadásában A vadállat) címszereplõje ártatlan héroszként kerül a fogadási csalásoktól bemocskolt bokszvilágba. Szelíd „vadállat”, aki megtapasztalja, hogy a „profi” nem szakmai, hanem erkölcsi kategória. Az 1913-ban kiadott kisregényt egy másik halhatatlan boksz-novella, A mexikói párdarabjaként olvashatjuk (életmûsorozatunk Hús, semmi más címû kötetében).

A Kossuth Kiadó 15 kötetben jelenteti meg az életmû legjavát, megtoldva a sorozatot Irving Stone káprázatos Jack London-életrajzával.

Leave a Reply