Becky Apple és az újjászületők

Oldal tartalma:

Artair McKnight - Becky Apple és az újjászületők

Letöltés Becky Apple és az újjászületők könyvet pdf, epub és mobi

Becky Apple és az újjászületők.pdf
Becky Apple és az újjászületők.epub
Becky Apple és az újjászületők.mobi

  • Pongrác
  • Gyermek és ifjúsági
  • 408 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9786155131509
  • Cikkszám: 1031448
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Becky Apple és az újjászületők

Töltse le az ingyenes PDF Becky Apple és az újjászületők fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Becky Apple és az újjászületők PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Becky Apple és az újjászületők (pdf, epub és mobi)

Becky Apple és az újjászületők leírása

Az észak-angliai Greenstone-ban élő Becky Apple magányos lány, aki roppantul unja a semmittevést és a kisvárosi hétköznapokat. Még csak tizenhat éves, de saját házban lakik egyedül, mert jómódú szülei inkább a családi vállalkozásnak, az Alma Kuckónak szentelik minden idejüket. A tanévkezdés váratlan izgalmakat tartogat Becky számára: az osztályba új fiú, a skót Chris Cleland érkezik, aki szemmel láthatólag érdeklődik a lány iránt.
Ez azonban még nem minden.
Becky egy vénséges kútban vaskos könyvre akad, amely feltárja titkait, s hősünk egyszerre az újjászületők káprázatos, ám egyben kísérteties erdejébe nyer bebocsátást, ahol állatfejű és más torz lényekkel, olykor emberi külsővel rendelkező különleges teremtményekkel találkozik. Ők azok a holtak, akik előző életeikre emlékezve, a kinti világtól elszakadva tündérek és más mitikus lények között kezdtek új életet.
Becky Apple pont akkor érkezik, majd válik az Örökerdőt védelmező druidává, amikor egy rémisztő, vonyító gyilkos és egy sejtelmes, rejtőzködő ellenség tűnik fel.
Beckynek társra van szüksége Chrisre esik a választása.
Küzdelmeik során Devin, az őzfejű vadász, Coleen, a gyönyörűséges tündér, és más, furábbnál furább barátok szegődnek melléjük. Az idő rohamosan fogy, nekik pedig meg kell vívniuk csatájukat az újjászületőket fenyegető sötét erőkkel.
Ez Artair McKnight rendkívüli trilógiájának első könyve. A fantasztikus történet a Becky Apple és a sötétek, valamint a Becky Apple és a dühöngők című kötetekkel folytatódik.

Leave a Reply