Bárki lehet tõzsdés 6. E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Bárki lehet tõzsdés 6. E-KÖNYV

Letöltés Bárki lehet tõzsdés 6. E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Bárki lehet tõzsdés 6. E-KÖNYV.pdf
Bárki lehet tõzsdés 6. E-KÖNYV.epub
Bárki lehet tõzsdés 6. E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9786155303487
  • Cikkszám: 1037701
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Bárki lehet tõzsdés 6. E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Bárki lehet tõzsdés 6. E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bárki lehet tõzsdés 6. E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bárki lehet tõzsdés 6. E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Bárki lehet tõzsdés 6. E-KÖNYV leírása

A pénzügyek iránt érdeklõdõk körében már-már klasszikusnak számító könyvben a szerzõ a befektetések világába kalauzolja el az olvasót. Személyes tapasztalatain – sikerein éppúgy, mint kudarcain – keresztül ismerhetjük meg a különbözõ befektetési piacokat.

A Bárki lehet tõzsdés ötödik kiadása lényegesen kibõvült a korábbi magyar és angol nyelvû kiadásokhoz képest.

„Sajátos hangvételû és rendkívül érdekes idõutazás, amit e könyv kínál. Ki mesélhetné el hitelesebben az elmúlt évtizedek tõkepiaci történéseit, mint egy hazai – sokat próbált – spekuláns. Szórakozta tó olvasmány a kezdõknek tanulásként, a haladóknak visszaemlékezésként.”
Cselovszki Róbert, az Erste Bank Befektetési Rt. igazgatója

„Igen meghökkentõ és egyben tanulságos olvasmány a piacgazdaságba való átmenet olyan kelet-közép-európai érdekességeirõl, mint »ingyen ebéd« a bankoktól, a spekuláns tõkéjét hetek alatt felemésztõ hiperinfláció, vagy az olyan hatalmas kötvényhozamok, melyekrõl mi nyugati befektetõk nem is álmodhattunk.”
Salomon John Drury, a JP Morgan londoni brókere

„A szerzõ a hazai és nemzetközi tõzsdei lehetõségek korlátlan tárházába nyújt bepillantást, amit a saját tapasztalatai tesznek hitelessé, és mások számára is tanulságos élménnyé.”
Kecskeméti Judit, az Anno Tõzsdeklub elnöke

„Az olvasók egy vérbeli befektetõtõl ismerhetik meg a lassan formálódó magyar részvénypiac múltját és jelenét. Egy nem csak izgalmas, de hasznos történet, amely a hazai börze mellett a rendszerváltáskori valutaarbitrázstól a kárpótlási jegy piacán át egészen a Nokia és Google részvények szárnyalásáig terjed.”
Korányi G. Tamás, a Napi Gazdaság tõzsdei rovatvezetõje

Leave a Reply