Bárcsak ismernélek

Oldal tartalma:

Cate Woods - Bárcsak ismernélek

Letöltés Bárcsak ismernélek könyvet pdf, epub és mobi

Bárcsak ismernélek.pdf
Bárcsak ismernélek.epub
Bárcsak ismernélek.mobi

  • Lettero Kiadó
  • Romantikus
  • 392 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155733413
  • Cikkszám: 1063813
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Bárcsak ismernélek

Töltse le az ingyenes PDF Bárcsak ismernélek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Bárcsak ismernélek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Bárcsak ismernélek (pdf, epub és mobi)

Bárcsak ismernélek leírása

Percy James átlagos harmincas lány, aki eddigi életét parkolópályán töltötte. Várt az álommunkára, a vékonyabb bokára és a nullánál kicsivel több romantikára. Derült égből villámcsapásként éri, amikor megkeresi az elegáns EROS TECH, a világ legmodernebb társkereső szolgáltatása. Az EROS TECH a Föld összes országában megfigyeli az emberek mobilhasználati szokásait, és az adatok csúcs technológiás elemzése után felkutatja ügyfelei számára az igazi lelki társat. Láss csodát, Percy James telitalálatként jön ki egy dúsgazdag kliens részére. De van egy kis probléma: Percy épp együtt él egy hapsival.

 

„Szuperül vicces, briliáns – és egy olyan fordulattal a közepén, amelyre tuti, hogy nem számítasz.” OK! Magazine

„Szeretni való szereplők, pörgős párbeszédek, káprázatosan vicces. Mindenki Percy akar majd lenni!” Daily Mail

 

„Mulatságos, szórakoztató és okos. Végre egy friss hangú női regény!” Closer

 

Az Amazon 2017-ben az egyik legjobb első könyves szerzőnek választotta Cate Woods írónőt. Fergeteges humorú regénye minden reklám nélkül egyre feljebb kúszott a listán, és végül hatalmas siker lett. Sophie Kinsella, Milly Johnson és Helen Fielding utódjaként emlegetik, de azzal a különbséggel, hogy náluk Cate Woods könyve jóval modernebb.

Leave a Reply