Barcelona – Costa Brava

Oldal tartalma:

Barcelona - Costa Brava

Letöltés Barcelona – Costa Brava könyvet pdf, epub és mobi

Barcelona – Costa Brava.pdf
Barcelona – Costa Brava.epub
Barcelona – Costa Brava.mobi

  • Cartographia Kft.
  • Utazás
  • 168 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789633520116
  • Cikkszám: 1068321
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Barcelona – Costa Brava

Töltse le az ingyenes PDF Barcelona – Costa Brava fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Barcelona – Costa Brava PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Barcelona – Costa Brava (pdf, epub és mobi)

Barcelona – Costa Brava leírása

Főbb jellemzők:
– kulturális és gyakorlati tudnivalók 
– Barcelona látnivalói sétáról sétára
– Costa Brava strandjai, látnivalói
– Andorra bemutatása és látnivalói

Barcelona egy lüktető, pezsgő, mégis élhető város. Jól megférnek a római kori romok a katalán gótika remekeivel, a játékosan romantikus modernista épületek a csupa üveg tornyokkal. Ezer látnivaló, hangulatos kávézók, kedves emberek, háttérben pedig a tenger mindenhonnan érzékelhető közelsége.
Aki Barcelonába látogat, egyik ámulatból a másikba esik. A gótikus városmagnak szinte minden háza valamilyen kincset rejt. A modernista negyed egykor megbotránkoztatóan kihívó épületei mára valóságos zarándokhelyek, melyen öröm a szemet pihentetni. 
Az útikönyvből nem maradhatott ki Costa Brava, milliók kedvelt üdülőhelye sem – hihetetlen szépsége, napsütötte partja, égszínkék, tiszta tengervize, csodálatos növényvilága vonzza a turistákat. Varázslatos homokos és sziklás partokat, rejtett tengeröblöket, part menti szigeteket festői halászfalvakat, méltóságteljes várakat és vonzó klímát kínál az igelátogatóknak. 
Barcelona és a Costa Brava mellett külön fejezetet kapott a közeli törpe állam, Andorra is. Ha időnk engedi, az utazás során érdemes ebbe a mesekönyvbe illő kis országba is ellátogatni.

Leave a Reply