Barátfülek

Oldal tartalma:

Miklósi Anna - Barátfülek

Letöltés Barátfülek könyvet pdf, epub és mobi

Barátfülek.pdf
Barátfülek.epub
Barátfülek.mobi

  • Naphegy Kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 72 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9789639869585
  • Cikkszám: 1033305
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Barátfülek

Töltse le az ingyenes PDF Barátfülek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Barátfülek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Barátfülek (pdf, epub és mobi)

Barátfülek leírása

"Miklósi Anna meseregénye, a Barátfülek két kisfiú – ma már tekintélyes felnőtt – barátságának története. Benke János könyvillusztrátor és Doktor Gergely Sebestyén afrikai állatkórház-vezető (más szóval Bebe és Sebi, ahogyan kiskorukban, a feledhetetlen balatoni nyaralások idején szólították őket) elsodródtak egymástól, ahogyan az általában lenni szokott. Barátságukat azonban nem csupán a közös emlékek, hanem egy mindenre elszánt játék-páros is összetartja. Fütetke, a gumimanó, illetve Brenyétke, a vérengzésre nem hajlamos (vagyis erősen deviáns) menyét hozzátartozik a balatoni nyár hiteles történetéhez. A két szálon futó mese olvasója éppoly otthonos lesz a két kisfiú, mint a két játékfigura életében, éppoly bejáratos a nyaraló, mint manóváros rejtett zugaiba.
Miklósi Anna regényének egyik legfőbb erénye a hangütés, a bensőséges humor és szeretet, mellyel figuráit kezeli s mely az olvasóval is megkedvelteti regényének szereplőit.
A másik erény éppilyen fontos: az író a valóság és a képzelet fonalait észrevehetetlenül szövi egybe, s amit látunk: egységes szövet.
Békés Pál

Leave a Reply