Az Új Energia Mesterei

Oldal tartalma:

Linda Hoppe - Az Új Energia Mesterei

Letöltés Az Új Energia Mesterei könyvet pdf, epub és mobi

Az Új Energia Mesterei.pdf
Az Új Energia Mesterei.epub
Az Új Energia Mesterei.mobi

  • Unio Mystica Kft.
  • Ezotéria
  • 152 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155546167
  • Cikkszám: 1062667
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az Új Energia Mesterei

Töltse le az ingyenes PDF Az Új Energia Mesterei fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az Új Energia Mesterei PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az Új Energia Mesterei (pdf, epub és mobi)

Az Új Energia Mesterei leírása

Inspiráló felismerések az Új Energiában

A felemelkedett mester, Adamus Saint-Germain változó világunk egyik legfontosabb fáklyavivője az új tudatosságban élő emberiség számára. Üzenetei konkrét válaszokat kínálnak napjaink központi létfontosságú kérdéseire, többek között a következőkre: Hogyan tudjuk meghaladni a lelki blokkokat és az energetikai korlátokat? Hogyan tudunk felszabadulni a családi összefonódások alól? Melyek az új értékek, az új célok és utak?

Geoffrey és Linda Hoppe közvetítésében Adamus megmutatja nekünk, hogy hogyan teheti mindenki magáévá az új energia használatának képességét: a valódi rendeltetésünknek megfelelő, az Istenivel összhangban álló életet.

"Az Új Energia Mesterei értik, hogy a mesteri lét az emberi mivoltukról szól. Tudják, hogy az összes energia önmagukba való integrálása a cél. Az Új Energia Mesterei értik az Öröm elvét, és elengedik a szenvedés régi koncepcióját. Az Új Energia Mesterei értik, tudják, hogy elengedhetetlenül szükséges az emberiség, a közösség részeként létezni, értik, hogy az elkülönülés, az elszigetelődés nem szolgálja mások szükségleteit – azokét, akik készen állnak a tanító megjelenésére az életükben."

Leave a Reply