Az öröm művészete

Oldal tartalma:

Csíkszentmihályi Mihály - Az öröm művészete

Letöltés Az öröm művészete könyvet pdf, epub és mobi

Az öröm művészete.pdf
Az öröm művészete.epub
Az öröm művészete.mobi

  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Társadalomtudomány
  • 216 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789634333012
  • Cikkszám: 1062261
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az öröm művészete

Töltse le az ingyenes PDF Az öröm művészete fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az öröm művészete PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az öröm művészete (pdf, epub és mobi)

Az öröm művészete leírása

Mi a boldogság titka? Mi teheti az életet derűssé, hasznossá, értelmessé? A legfontosabb, hogy megtaláljuk, mi az, ami számunkra örömet okoz, ami által kiteljesedhetünk. Csíkszentmihályi szerint annál elégedettebbek vagyunk, minél többször sikerül megélnünk a flow élményt, azaz azokat a kivételes pillanatokat, amikor elmélyülünk valamilyen cél érdekében végzett értelmes tevékenységben, s ezáltal érzéseink, vágyaink és gondolataink harmóniába kerülnek egymással. Ilyen lehet a sport, az olvasás, a zongorázás, de akár bármilyen hétköznapi rutinmunka is. A lényeg az elmélyülés, a teljes belefeledkezés, amely gyakorolható és tanulható. Az öröm művészete közérthető és praktikus kézikönyv, amely segít, hogy megtaláljuk és megéljük ezt az örömöt, s ezáltal kezünkbe vegyük életünk irányítását.

 

Csíkszentmihályi Mihály a kreativitás és a tökéletes élmény pszichológiájának egyik legismertebb kutatója. Széchenyi- és Prima Primissima díjas, a Magyar Érdemrend Nagykeresztjének tulajdonosa, az MTA tagja, a Chicagói Egyetem Pszichológia Tanszékének professzora és korábbi vezetője. Az öröm művészetében a mindennapi élet perspektívájából foglalkozik a flow pszichológiai jelenségével.

Leave a Reply