Az ördög hegedűse E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Az ördög hegedűse E-KÖNYV

Letöltés Az ördög hegedűse E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Az ördög hegedűse E-KÖNYV.pdf
Az ördög hegedűse E-KÖNYV.epub
Az ördög hegedűse E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633443347
  • Cikkszám: 1049194
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az ördög hegedűse E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Az ördög hegedűse E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az ördög hegedűse E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az ördög hegedűse E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Az ördög hegedűse E-KÖNYV leírása

Már életében legendák szövõdtek Paganini, a nagy olasz hegedûmûvész és zeneszerzõ körül. Terjesztették róla, hogy börtönben ült gyilkosság miatt, hogy az áldozatai belébõl készült húrokon játszik, hogy az ördöggel kötött szövetséget és lelkét adta káprázatos játékáért cserébe. Technikai tudását, bravúrjait egy földöntúli hatalommal magyarázták. 1810-tõl elõször hazáját, majd egész Európát beutazta koncertkörútja során. Németországtól Lengyelországig, Skóciától Ausztriáig, mindenütt elkápráztatta közönségét a rendkívüli technikai felkészültséget igénylõ mûveivel. Zenedarabjaiban olyan fogásokat talált ki, olyan fekvésekben játszott, amelyek addig elképzelhetetlenek voltak a hegedûsök számára, és a mai zenészeknek is kihívást jelentenek. Elõfordult, hogy csak egyetlen egy húron játszotta végig az egész darabot, vagy játék közben hangolta át a hegedût.
Varázslatos játékával megigézte az embereket és meghódította a nõi szíveket, noha rútságát az ördögéhez hasonlították. Tény, hogy különös lénye, furcsa szokásai, mesés vagyona, zsenialitása és szerelmi élete regénybe illõ.

Leave a Reply