Az igazság árnyékában

Oldal tartalma:

Baráth Viktória - Az igazság árnyékában

Letöltés Az igazság árnyékában könyvet pdf, epub és mobi

Az igazság árnyékában.pdf
Az igazság árnyékában.epub
Az igazság árnyékában.mobi

  • Álomgyár Kiadó
  • Regény
  • 416 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155929151
  • Cikkszám: 1066661
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az igazság árnyékában

Töltse le az ingyenes PDF Az igazság árnyékában fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az igazság árnyékában PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az igazság árnyékában (pdf, epub és mobi)

Az igazság árnyékában leírása

Sok meglepetéssel teli történet.” – Lizzyke Olvasókuckója

Az elejétől a végéig tökéletesen megírt könyv.” – Adry Olvasósarka

Vérpezsdítő, izgalmakkal teli.” – Nikii Könyvblog

 

Váratlan fordulatok a tárgyalóteremben Hannah Jones immár San Franciscóban egyengeti karrierjét. Ő az iroda első számú védőügyvédje, így amikor egy fekete férfit gyilkossággal vádolnak, ő kapja a feladatot, hogy képviselje a védelmet.

Az ügy igencsak nagy port kavar, mivel valamennyi áldozat jómódú, fehér bőrű lány. Hannah-nak félre kell tennie a saját érzelmeit. Hisz abban, hogy az igazi áldozat a vádlottak padján ül, és mindent megtesz azért, hogy ezt bebizonyítsa.

Hannah töretlen lelkesedéssel végzi munkáját egészen addig, míg a múltja ismét árnyékot nem vet karrierjére és szerelmi életére.

Képes lehet egy nő elfeledni minden fájdalmat, amit a számára legfontosabb ember okozott? Hogyan tudja feldolgozni az árulást és a hazugságokat? Létezhet második esély egy romokban heverő kapcsolatban?

 

Baráth Viktória, a kétszeresen Aranykönyv-díjra jelölt szerző
regénysorozatának második része romantikában és fordulatokban egyaránt bővelkedik. Ezúttal azonban még mélyebbre kalauzol minket az emberi lélek rejtelmeibe.

Leave a Reply